Ντέγιαν Ράντονιτς: «Πολύ καλός ο Ματ Τόμας, να υπογράφαμε αύριο τον Μήτογλου»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη απόκτηση του Ματ Τόμας με τον Παναθηναϊκό να αναμένει τις οριστικές εξελίξεις λίαν συντόμως ενώ πέταξε και την ατάκα για τον Ντίνο Μήτογλου.
Ο Παναθηναϊκός ήταν… καυτός κόντρα στον Ιωνικό. Το ίδιο «καυτές» ήταν και οι ατάκες του Ντέγιαν Ράντονιτς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ερωτηθείς ο Μαυροβούνιος κόουτς για την απόκτηση του Ματ Τόμας ήταν ξεκάθαρος. «Είναι πολύ καλός παίκτης και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει. Δεν έχουμε ακόμα κάποια απάντηση».
Ερωτηθείς το σκεπτικό της απόκτησης αυτού του παίκτη που αγωνίζεται στη θέση «2», ο Ράντονιτς πέταξε και την ατάκα για… Μήτογλου. «Αυτή τη στιγμή η αγορά δεν έχει πολλούς παίκτες. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναλύουμε. Βλέπεις τι έχει η αγορά να σου προσφέρει. Και αυτή τη στιγμή πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να μας βοηθήσει» ενώ υπογράμμισε: «Θα ήμουν πολύ χαρούμενος εάν αύριο μπορούσαμε να υπογράψουμε τον Μήτογλου».
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ένα δύσκολο μονοπάτι με την παρουσία των πολλών ξένων με τον κόουτς να τονίζει: «Έχουμε πρόβλημα γιατί πρέπει να παίζουν οι έξι από τους 7 ενώ έχουμε τρεις αλλαγές. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Πριν από το Κύπελλο θα αποφασίσουμε ποιος θα παίξει. Είναι σημαντικό να αλλάζουμε και να ξεκουράζουμε παίκτες. Όμως η κατάσταση με τους τραυματισμούς είναι ακόμα πιο δύσκολο».
Οσον αφορά τον Αντριου Αντριους ο οποίος αποτελεί «ξένο» σώμα από την ομάδα εδώ και αρκετό καιρό, ο Μαυροβούνιος κόουτς τόνισε. «Είναι εκτός ομάδας εδώ και τρεις μήνες περίπου. Δεν υπογράφει το χαρτί να βγει εκτός ελληνικού ρόστερ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αλλαγή φρουράς στο... κουβάλημα
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Βαθμολογία UEFA: Πως η ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει στην 10η θέση την Ελλάδα
- NBA: Η μαγική 60άρα του Ντόντσιτς και η τρομερή σύμπτωση με το «αντίο» του Κόμπι
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και τα ματς σε Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga
