ΚΑΕ Ολυμπιακός: Η αναφορά του Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα και η απάντηση - «Φτάνει με τα ψέματα»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Η αναφορά του Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα και η απάντηση - «Φτάνει με τα ψέματα»

Ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε άσχημα σε φιλάθλους με τον Ολυμπιακό να αναφέρει τα όσα έγιναν

Το… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός έχει το ενδιαφέρον του. Καθώς υπήρξαν περιστατικά που δεν συνάδουν με τον αθλητισμό και το μπάσκετ.

Γύρω από τον πάγκο του Ολυμπιακού υπήρξαν οπαδοί που έβριζαν συνέχεια. Μάλιστα ένας από αυτούς έφτασε κοντά ακόμα και στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Σκηνικά που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και δυναμιτίζουν το κλίμα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε σχετικά πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, εξύβρισε φιλάθλους της ομάδας κατά την έξοδό του από το παρκέ, όπως επίσης και ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε την απάντηση της για το συγκεκριμένο θέμα:

«Η απάντηση στα όσα ισχυρίζεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον προπονητή μας, Γιώργο Μπαρτζώκα…

Ο συγκεκριμένος φίλαθλος δίπλα στον πάγκο μας απαγορεύεται να σηκώνεται. Στην αρχή του αγώνα έβριζε και σηκωνόταν όρθιος και όταν του είπαμε ότι δεν επιτρέπεται να μιλάει, σταμάτησε με την παρέμβαση του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδης.

Στο τέλος του αγώνα έκανε υβριστικές χειρονομίες προς τον προπονητή μας και ο κ.Μπαρτζωκας του είπε ότι δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται έτσι, πάλι παρουσία του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδη.

Φτάνει με τα ψέματα.»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News