Εθνική Μπάσκετ: Τι θα αποφασίσει ο Αντετοκούνμπο; Στις ΗΠΑ για την τελική εξέταση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο στο γόνατο και να πάρει την τελική απόφαση αν θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Η τελική απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη συμμετοχή του ή όχι με την εθνική ομάδα μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες, θα παρθεί σύντομα από τις ΗΠΑ, όπου ήδη βρίσκεται ο Greek Freak.
O Giannis ταξίδεψε στις ΗΠΑ και θα υποβληθεί στον τελικό και κομβικό ιατρικό έλεγχο στο στο γόνατο, στο οποίο υποβλήθηκε σε επέμβαση στις αρχές του καλοκαιριού.
Το ιατρικό επιτελείο των Μιλγουόκι Μπακς θα τον υποβάλλει σε μια σειρά αναλυτικών εξετάσεων και σε συνεννόηση και με τους γιατρούς της εθνικής ομάδας και τον Δημήτρη Ιτούδη θα ληφθεί η τελική απόφαση στα επόμενα δύο 24ωρα.
Αν τελικά καταφέρει να βρεθεί στο πλευρό των διεθνών και να πάρει στις πλάτες του την εθνική ομάδα, θα βρεθεί στο Άμπου Ντάμπι για τα δύο φιλικά παιχνίδια της Εθνικής στις 18 και 19 Αυγούστου με ΗΠΑ και Γερμανία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
