Περιστέρι-ΑΕΚ 80-61: Η αντίδραση του Σπανούλη για το αν αναλαμβάνει την Εθνική

EUROKINISSI
Ο κόουτς του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, ρωτήθηκε από την ΕΡΤ μετά την επιβλητική νίκη επί της ΑΕΚ σε φιλικό (80-61) για το αν αναλαμβάνει την εθνική ομάδα όπως λέγεται.
Στη φημολογία που τον θέλει να αναλαμβάνει τα ηνία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ κλήθηκε να απαντήσει ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη λήξη του φιλικού του Περιστερίου επί της ΑΕΚ που έληξε με εντυπωσιακή νίκη της ομάδας των δυτικών προαστίων με το επιβλητικό 80-61.
Το ματς έγινε στο «Ανδρέας Παπανδρέου» στο πλαίσιο του 4ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» και στις δηλώσεις του στο φινάλε προς την ΕΡΤ ο V-Span ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης και… ντρίμπλαρε. Δείτε την αντίδρασή του στην ερώτηση, πριν καλά καλά τεθεί αυτή, πριν φύγει άρον άρον για τα αποδυτήρια.
TAGS
# Stoiximan Basket League
# ΑΕΚ
# Βασίλης Σπανούλης
# Εθνική Μπάσκετ
# Μπάσκετ
# Περιστέρι
# Προπονητής
# φιλικό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Καραϊσκάκης»
- Γιάννης Χλωρός: Ο ομογενής επιθετικός του Αιγάλεω που... ξέρανε τον Παναθηναϊκό
