Αταμάν: «Ο Μήτογλου κάνει τρομερά παιχνίδια»
Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Βαλένθια.
Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» με 90-73 τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ και ο Εργκίν Αταμάν δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού
Ο Τούρκος προπονητής τόνισε πως όλα είναι φανταστικά και ελπίζει να συνεχίσουν να είναι, ενώ αποθέωσε τον Ντίνο Μήτογλου για την απόδοσή του, το τελευταίο διάστημα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αταμάν:
«Τα παιδιά απολαμβάνουν να παίζουν μπάσκετ. Καταλαβαίνουν τα συστήματα. Κάνουμε καλά πράγματα γιατί ξέρουν τι να κάνουν. Οι φίλοι της ομάδας μας δίνουν ώθηση. Παίζουμε καλή άμυνα. Όλα είναι φανταστικά και περιμένουμε να συνεχίσουμε έτσι. Το κλειδί για την καλή εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα είναι ο Μήτογλου. Κάνει τρομερά παιχνίδια. Είναι εξαιρετικός. Επίσης οι παίκτες καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον και αποδίδουν. Έχουν αυτοπεποίθηση και απολαμβάνουν το μπάσκετ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Σημαίνει πολλά που άκουσα το όνομά μου από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»
- Τάιλερ Ντόρτσεϊ: Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
