Ολυμπιακός Φαλ: Επιβεβαίωση του Sportday.gr - Ανανεώνει ως το 2027

Μόνοι οι ανακοινώσεις απομένουν για την ανανέωση του Μουστάφα Φαλ στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος σέντερ ρίχνει «άγκυρα» ως το 2027. Επιβεβαίωση του sportday.gr!

Δεν πάει πουθενά ο Μουστάφα Φαλ, που έχει συμφωνήσει ήδη για επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό ως το 2027.  Το sportday.gr σας είχε ενημερώσει από τις 7 Μαρτίου!

Η βραδιά ατελείωτης ερυθρόλευκης… παράνοιας δεν έχει τελειωμό. Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και τη μεγαλειώδη ανατροπή της ομάδας ποδοσφαίρου στη Σερβία, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έρχεται μία είδηση τεράστιας σημασίας για τον κόσμο της ομάδας ως… επιδόρπιο.

Ο Μουστάφα Φαλ αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, που θα αγγίζουν τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο ως το 2027. Αυτή είναι μία κίνηση, που δείχνει την αναγνώριση του Γιώργου Μπαρτζώκα στο πρόσωπο του Γάλλου, καθώς και την πρόθεση για διατήρηση του κορμού της ομάδας και τα επόμενα χρόνια.

Το sportday.gr σας είχε ενημερώσει από τις 7/3 για την πρόθεση των «ερυθρόλευκων» να ανανεώσουν η συνεργασία τους με τον αγαπημένο «γίγαντα» του κόουτς Μπαρτζώκα, υπό τους ήχους των… σειρήνων της Μονακό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News