ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Αποφεύχθηκε ο εμφύλιος που ήθελαν κάποιοι για προσωπικούς λόγους»

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, τοποθετήθηκε για την απόρριψη της προσφυγής κατά των 73 σωματείων από το Πρωτοδικείο.

Λίγη ώρα μετά την απορριπτική απόφαση του Πρωτοδικείου σχετικά με την προσφυγή που είχε καταθέσει μέλος της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα, ο Άγγελος Παπανικολάου άφησε… αιχμές κατά του ανθυποψηφίου του, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για αποφυγή της αποσταθεροποίησης του μπάσκετ και του «εμφυλίου» που επιχειρήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν… Η αποσταθεροποίηση του Ελληνικού Μπάσκετ αποφεύχθηκε σήμερα το πρωί με την απόρριψη της προσφυγής για τη ματαίωση των εκλογών, που είναι προγραμματισμένες για τις 12 Σεπτεμβρίου 2021. Μαζί αποφεύχθηκε και ο «εμφύλιος», που κάποιοι επιχείρησαν να επιτύχουν αποκλειστικά και μόνο για προσωπικούς λόγους…

Τα Σωματεία δικαιώθηκαν για έβδομη φορά. Από την πρώτη στιγμή είχα επισημάνει ότι στο Ελληνικό Μπάσκετ δεν χωρούν «παιδιά» και «αποπαίδια». Δεν χωρούν σωματεία «δικά μας» και «δικά σας». Το Ελληνικό Μπάσκετ είναι ένα και αδιαίρετο και προπάντων, ισχυρό. Κυρίως, δε, το Ελληνικό Μπάσκετ δεν δύναται να συρρικνωθεί, μόνο και μόνο για να εκλεγούν συγκεκριμένοι παράγοντες.

Η θέση μας ήταν ξεκάθαρη εξ αρχής και πλέον, επιβεβαιώθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο. Το Ελληνικό Μπάσκετ ψηφίζει την Κυριακή για την ανάδειξη ενός ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γυρίσει σελίδα…»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News