Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με τρείς μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα

Γιαννακόπουλος: Βγάζει στη σέντρα τον Καρυπίδη - «Μου ζήτησε να στήσουμε ματς»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με τρείς μήνες απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα και πρόστιμο από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Νέα τιμωρία αποδόθηκε  στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από την Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, με την ποινή να απαγορεύει, στον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, την είσοδο του σε γήπεδα τους επόμενους 3 μήνες και πρόστιμο κοντά στο ποσό των 30.000 ευρώ.

Η αιτία για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την τιμωρία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση , είναι οι πράξεις και οι δηλώσεις του μέσα από αναρτήσεις στο instagram οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος.  Παράλληλα η πράσινη ΚΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου οκτώ μηνών στις 19 Ιουνίου και με τρεις μήνες στις 12 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

“1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 21-6-2024, διά αναρτήσεών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, και

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τα ως άνω”.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News