Υπεράνω όλων: Ποιος να συγκριθεί μαζί σου;

Υπεράνω όλων: Ποιος να συγκριθεί μαζί σου;

Τα τελευταία 14 χρόνια… 10 Ευρωπαϊκά τρόπαια… 60 στους 62 !!! τελικούς Πρωταθλημάτων στα αθλήματα Βόλεϊ και Πόλο αντρών και γυναικών, Χαντ- μπολ αντρών και Μπάσκετ Γυναικών με 49 κατακτήσεις!

Τα τελευταία 14 χρόνια… 10 Ευρωπαϊκά τρόπαια… 60 στους 62 !!! τελικούς Πρωταθλημάτων στα αθλήματα Βόλεϊ και Πόλο αντρών και γυναικών, Χαντ- μπολ αντρών και Μπάσκετ Γυναικών με 49 κατακτήσεις! Και απο την άλλη το θεωρητικά αντίπαλο δέος να μετράει ως αντίπαλος μας στα 4 απο αυτά, σε 46 διοργανώσεις , 15 τελικούς, με μόλις 6 κατακτήσεις!

Αυτή είναι η αλήθεια. Και  εκκρεμεί ακόμη μια επίσημη απάντηση, μια επίσημη τοποθέτηση, απο το Κράτος σχετικά με το αν φοροδιαφεύγουν σωματεία και στήνουν ομάδες (χωρίς να δηλώνουν τα πραγματικά συμβόλαια των αθλητών), με τα χρήματα που θα έπρεπε να αποδίδουν στην Εφορία.

Όπως αλήθεια επίσης είναι ότι το εγχείρημα των μελών όταν ξεκίνησε επί Κόκκαλη, οι αντίπαλες ομάδες, διοικήσεις, οπαδοί μαζί με τους ρεπόρτερ τους, επιμελώς το “έθαβαν”, προπαγανδίζοντας ότι τα χρήματα δεν κατέληγαν στον ερασιτέχνη αλλά τα “έτρωγε” ο Σωκράτης.

Τα «ανακαλύπτουν» χρόνια μετά

Και όλα αυτά για να μην γιγαντωθεί ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Χρόνια μετά οι ίδιοι, θα “ανακάλυπταν” ότι τα μέλη είναι η οικονομική βάση για την ανάπτυξη των ερασιτεχνικών τους αθλημάτων. Είναι οι ίδιοι που αποθεώνονται για τα 6 Πρωταθλήματα σε 14 χρόνια που πήραν , και εμείς να “απολογούμαστε” γιατί δεν πήγαμε σε μόλις 2 τελικούς και ποιοι φταίνε που “χάσαμε” 13 Πρωταθλήματα στα 62.

Για τέτοια αγανάκτηση μιλάμε ότι νοιώθουν κάποιοι που σερφάρουν στο διαδίκτυο ως οπαδοί του Ολυμπιακού και ζητάνε αποχωρήσεις. Μπορεί εύκολα να καταλάβει και ο πιο αδαής ποιοι είναι αυτοί που στήνουν συζητήσεις αγανάκτησης και προτρέπουν!!! τους υπόλοιπους οπαδούς του Ολυμπιακού να μην γράφονται μέλη.

Ποιοι βλέπουν ως μαγαζάκι τον Ερασιτέχνη

Είναι ηλίου φαεινότερο ποιοι βλέπουν τον ερασιτέχνη τους ως μαγαζάκι, και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Μόλις πρόσφατα γράφτηκε ότι ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ θα αποδίδει στην ερασιτεχνική τα χρήματα που δεν απέδιδε ο απερχόμενος και δεν άνοιξε μύτη. Η μήπως δεν βγαίνουν κατά καιρούς ανακοινώσεις εναντίον του πελάτη του Κουντούρη όπως οι ίδιοι αποκαλούν τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού απο τα μέλη που εναντιώνονται μέχρι και σήμερα για τον Βοτανικό;

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τα 5 από τα 6  πρωταθλήματα με χαμηλότερο μπάτζετ

Έχει γράψει κανείς ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε φέτος πχ τα 5 στα 6 Πρωταθλήματα, με χαμηλότερο μπάτζετ απο τους αντιπάλους του, τουλάχιστον στα 4 από τα 6; Δεν είναι πλήρης αποτυχία διατηρώντας η μεν ΑΕΚ μόνο το Χάντμπολ σε ανταγωνιστικό επίπεδο, ο δε ΠΑΟ μόνο τα Βόλεϊ και το Μπάσκετ γυανικών , και να βλέπουν τον Ολυμπιακό να χάνει μόνο το γυναικείο Βόλεϊ, κ αυτό 2-3 στις νίκες και τα σετ, με την Νίζεντιχ να τραυματίζεται στο 4ο σετ; Και ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο διεκδικεί όλους τους τίλους και διακρίνεται και στην Ευρώπη.

Δεν “χτυπάει” επιλέγοντας άθλημα, βάζοντας στην “κατάψυξη” κάποιο άλλο. Να σας πω ένα απλό παράδειγμα. Θα μπορούσε η όχι να ρίξει το μπάτζετ στο Πόλο αντρών που αντίπαλος είναι η Βουλιαγμένη , που και πάλι θα έπαιρνε το Νταμπλ, εις βάρος όμως της Ευρωπαϊκής διάκρισης και να δυναμώσει το Βόλεϊ γυναικών που έχει ως βασικό αντίπαλο τον ΠΑΟ;

Ο Παναθηναϊκός απλά συμμετέχει στο πόλο

Γιατί ΠΑΟ στο Πόλο απλά συμμετέχει. Δεν έχει πάρει ΠΟΤΕ Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πόσο μάλλον Ευρωπαϊκό. Το επί μέρους σκορ είναι 71-0 απέναντι στον παντοτινό σε όλα τα σπορ!!! Πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός και φέτος ξεκινάει απο την ίδια αφετηρία, με τους ίδιους στόχους. Να τα πάρει όλα. Και οι “άλλοι” καλούνται πρώτα να επιβιώσουν και μετά να επιλέξουν που έχουν την πιθανότητα να τον “χτυπήσουν”.

Υ.Γ. Η ΑΕΚ αγωνιστικά ανεβαίνει στην Α1 στο Βόλεϊ αντρών. Ποιος είναι ο λόγος που δεν αγωνίζεται; Επιλέγουν να μην πληρώνουν τα χρέη  και να υποβιβάζονται σε μικρότερες κατηγορίες, ναι η όχι;

Υ.Γ.2. Μήπως στα πλαίσια της κοινωνικής συνοχής η Πολιτεία επιλέγει να αρνείται να κατασκευάσει κολυμβητήριο στον Ολυμπιακό;

Υ.Γ.3. Μήπως επειδή με την κατασκευή του, τα τμήματα του Πόλο θα είναι οικονομικά αυτοδύναμα και αυτάρκη και τα χρήματα που δαπανώνται τώρα απο τον προϋπολογισμό του ερασιτέχνη θα πηγαίνουν για την ενδυνάμωση όλων των άλλων;

Υ.Γ.3.  Ούτε στο Πινγκ-Πονγκ;

Υ.Γ.4. Με την Κολύμβηση ασχολούνται;

Υ.Γ.5. Όποιος τα αναφέρει αυτά είναι οπαδός και όχι αντικειμενικός;

Υ.Γ.6. Είναι αλήθειες η όχι;

Υ.Γ.7. Αυτός που μετράει τις κούπες τους σε ποια σπορ αναφέρεται;

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News