Γιαννακόπουλος: «M' αυτά που κάνετε θα έρθω να σας πάρω και το ΣΕΦ»

Με τρία στόρι του στον προσωπικό λογαριασμό του Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του.

Με αφορμή τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκόυ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ακολούθησε ένα ξέσπασμα από τον ίδιο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τρεις ιστορίες.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε στις ιστορίες του:

«M’ αυτά που κάνετε θα έρθω να σας πάρω και το ΣΕΦ, μην σου πω Ότι θα βάλω και από το πουθενά να έρθουν να σας αγοράσουν και την ομάδα και να την κάνω παράρτημα, να είναι Παναθηναικος Β’»

«Εγώ θα συνεχίσω να επενδύω στην ομάδα, φέρνοντας παικταράδες, φτιάχνοντας γηπεδάρα, εσείς αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε να τα ξοδεύετε στο να κάνετε καταγγελίες για κάθε άρθρο όλων των κωδικών που υπάρχουν. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του».

Λίγο μετά ακολούθησε και το τρίτο στόρι του, σχετικά με την προτροπή της βίας:

«Και έχω και μία απορία, αν με ακούει κάποιος νομικός που να με ακολουθεί, μπας και μπορέσει να μου τη λύσει.

Επειδή η βία, απ’ όσο ξέρω, δεν είναι μόνο ούτε η σωματική, είναι και η ψυχολογική, είναι και η λεκτική και η λεκτική μέσα από το διαδίκτυο. Επειδή βγαίνουν τιμωρίες…

Το γεγονός ότι από τον Ολυμπιακό αφήσανε τον Σλούκα να φύγει και όλο το ίντερνετ βρίζει τη διοίκηση και τον προπονητή του Ολυμπιακού. Όταν λέω το ίντερνετ, εννοώ φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αυτό θεωρείται προτροπή σε βία; Δηλαδή θα μπορούσα να τους κάνω καταγγελία ότι αφήσανε τον αθλητή τους με ασέβεια να φύγει, άρα αυτή τη στιγμή υπάρχει πολλή μεγάλη λεκτική βία στο ίντερνετ. Αν γίνει και με κανέναν άλλον παίκτη αυτό…

Θεωρείται βία αυτό; Θεωρείται προτροπή σε βία; Τι λέει; Τι λέτε;»

Υπενθυμίζουμε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου για οχτώ μήνες στους αθλητικούς χώρους καθώς και με πρόστιμο 85.000 ευρώ από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News