Βεζένκοφ: «Αν επιστρέψει στην Ελλάδα θα το μετανιώσει», λέει ο πρώτος Βούλγαρος NBAer

Ο Γκιόργκι Γκλούτσκοφ προτείνει στον Σάσα Βεζένκοφ να παραμείνει στο NBA και να μην επιστρέψει στην Ευρώπη και την Ελλάδα…

Την άποψή του στο θέμα του Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να παραθέσει ο Γκιόργκι Γκλούστκοφ, ο πρώτος Βούλγαρος που αγωνίστηκε ποτέ στο NBA.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας των Φίνιξ Σανς, που είχε γίνει draft στον έβδομο γύρο του 1985 και σήμερα είναι Υπουργός Αθλητισμού, πρότεινε στον συμπατριώτη του να παραμείνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, γιατί «θα το μετανιώσει».

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Νομίζω είμαι ο μόνος που τον καταλαβαίνει. Ήταν σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά για να παλέψει για τη θέση του έπρεπε να του δοθεί μία πραγματική ευκαιρία. Ο κόουτς έπρεπε να περάσουν 20 παιχνίδια για να τον αφήσει σε ένα για περισσότερα από 20 λεπτά. Είμαι βέβαιος πως αν είχε την ευκαιρία, θα είχε κάνει τα σωστά πράγματα.

Αλλά τελικά πήρε λίγα λεπτά και δεν μπόρεσε να δείξει τα όσα μπορεί να κάνει, και δεν ήταν ευχαριστημένος με την παρουσία του στο NBA. Δεν ξέρω αν η απόφασή του είναι τελική, αλλά του προτείνω κάτι άλλο. Το NBA είναι άλλος πλανήτης.

Πιστεύω πως αν επιστρέψει στην Ελλάδα, θα το μετανιώσει όταν περάσουν τα χρόνια επειδή δε θα έχει εκμεταλλευτεί την ευκαιρία».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News