Παναθηναϊκός AKTOR: Οι πρώτες δηλώσεις του Γκριγκόνις μετά την ανανέωσή του

PHOTO V. STOLIS

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την επέκταση της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό AKTOR, δίνοντας το σύνθημα για νέες επιτυχίες στο μέλλον.

Ο Μάριους Γκριγκόνις πέρασε από την έντονη αμφισβήτηση της προηγούμενης χρονιάς, στην πλήρη καταξίωση της φετινής, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην φοβερή πορεία εντός και εκτός των συνόρων του Παναθηναϊκού AKTOR. Γι’ αυτό τον λόγο οι ιθύνοντες των «πρασίνων» του προσέφεραν ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο και αποδέχτηκε.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας τους, ο Λιθουανός σκόρερ, δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ ευχήθηκε να έχει παρόμοιες επιτυχίες με τις φετινές και τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2027:

«Σημαίνει πολλά. Σημαίνει κατά βάση πως το κλαμπ μου έδειξε σεβασμό για τη δουλειά που κάνω στην ομάδα, πράγμα πολύ σημαντικό για εμένα. Παράλληλα, είναι κάτι που δίνει σταθερότητα και ευτυχία στην οικογένειά μου. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι στην Αθήνα σε ένα σπουδαίο κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός και χαιρόμαστε που θα είμαστε για χρόνια εδώ».

Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε:

«Μετά από αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν σαφώς και περίμενα μια καλύτερη σεζόν σε σχέση με την προηγούμενη, αλλά όχι και να τα πάρουμε όλα στην πρώτη μας χρονιά ως μια νέα ομάδα. Γράψαμε ιστορία που θα μείνει για πάντα γραμμένη στο μυαλό του κόσμου».

Για την επερχόμενη σεζόν:

«Οι στόχοι νομίζω ότι είναι ξεκάθαροι: να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης και να είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τουλάχιστον».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Να ξεκουραστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο το καλοκαίρι που δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις γιατί θα πάμε και πάλι δυνατά την επόμενη σεζόν».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News