Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Έχει συμφωνήσει με τον Τολιόπουλο»
Δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Βασίλη Τολιόπουλου.
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βλέπει μόνο το final 4 τις EuroLeague, αλλά δημοσιεύματα από την Γαλλία κάνουν λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Βασίλη Τολιόπουλο, προκειμένου ο Έλληνας γκαρντ να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό των πράσινων το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Τολιόπουλος έκανε μια πολύ καλή διετία στον Άρη και έδειξε έτοιμος να αγωνιστεί ξανά στο υψηλότερο επίπεδο, μετά την πρώτη του εμπειρία στη Euroleague με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση 15 φορές.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το «Be basket»:
«Ο παίκτης τώρα διεκδικείται από τους μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας, μετά την εξαιρετική σεζόν που είχε στο EuroCup με τον Άρη (13,7 πόντους ανά αγώνα).
Σύμφωνα με πολλές ελληνικές πηγές, ο Τολιόπουλος έχει συμφωνήσει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.
Μάλιστα, αρνήθηκε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2015 έως το 2018, επιστρέφοντας έτσι και στην EuroLeague όπου αγωνίστηκε 15 φορές σε τρεις σεζόν», γράφουν οι Γάλλοι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον Μαρτίνς κέρδισε την ανανέωση... ευρώ - ευρώ
- Ολυμπιακός: Αυτά έκανε στο ντεμπούτο του ο Αντρέ Λουίς και γιατί σκόρπισε χαμόγελα
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- Καιρός: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας μέσα στην εβδομάδα, προειδοποιεί ο Τσατραφύλλιας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον ημιτελικό Ελλάδα - Ουγγαρία και τις μάχες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού AKTOR στην Euroleague
