Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Έχει συμφωνήσει με τον Τολιόπουλο»
Δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Βασίλη Τολιόπουλου.
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βλέπει μόνο το final 4 τις EuroLeague, αλλά δημοσιεύματα από την Γαλλία κάνουν λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Βασίλη Τολιόπουλο, προκειμένου ο Έλληνας γκαρντ να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό των πράσινων το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Τολιόπουλος έκανε μια πολύ καλή διετία στον Άρη και έδειξε έτοιμος να αγωνιστεί ξανά στο υψηλότερο επίπεδο, μετά την πρώτη του εμπειρία στη Euroleague με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση 15 φορές.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το «Be basket»:
«Ο παίκτης τώρα διεκδικείται από τους μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας, μετά την εξαιρετική σεζόν που είχε στο EuroCup με τον Άρη (13,7 πόντους ανά αγώνα).
Σύμφωνα με πολλές ελληνικές πηγές, ο Τολιόπουλος έχει συμφωνήσει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.
Μάλιστα, αρνήθηκε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2015 έως το 2018, επιστρέφοντας έτσι και στην EuroLeague όπου αγωνίστηκε 15 φορές σε τρεις σεζόν», γράφουν οι Γάλλοι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιμανόλ κόντρα στη Ρεν
- ΑΕΚ: Μυθικό βίντεο για την ιστορική αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης
- Μοντέρο: Η πρώτη εικόνα μετά το χειρουργείο!
- Ζοσέ Μουρίνιο: Οι έξι κόντρες με ελληνικές ομάδες, το 2008 και το ball boy!
- Διαιτησία: Ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
