Εβάν Φουρνιέ: Η πρόταση για «free agency» στη Euroleague

Η ανάρτηση του Εβάν Φουρνιέ με αφορμή τη… μεταγραφική τρέλα στη Euroleague.

Ο Εβάν Φουρνιέ πρότεινε μια λύση για ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετές ομάδες μετά το τέλος του Final Four της Euroleague.

Ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ του Ολυμπιακού σχολίασε το φαινόμενο όπου, κατά τη διάρκεια αλλά και αμέσως μετά το Final Four, πολλές ομάδες προχωρούν σε επαφές και συμφωνίες με παίκτες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, προτού ολοκληρωθεί επίσημα η τρέχουσα σεζόν.

Ως απάντηση, ο Φουρνιέ πρότεινε την καθιέρωση συγκεκριμένης ημερομηνίας για την έναρξη της free agency, τονίζοντας πως ένα τέτοιο μέτρο θα ωφελήσει τόσο τους παίκτες όσο και τους συλλόγους.

 

«Το να έχεις μία ημερομηνία όπου ανοίγει η free agency, θα ωφελήσει τους πάντες. Παίκτες κι ομάδες. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν για όλους και ας ξεκινήσει μετά η μπίζνες», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο Φουρνιέ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News