Οσμάν: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

eurokinissi

Οι δηλώσεις του Τσεντί Οσμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (102-94) επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση των «πρασίνων» στους τελικούς της Stoiximan GBL.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ 102-94 στη Θεσσαλονίκη, διπλασίασε τις νίκες του επί του «δικεφάλου» και προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Τσεντί Οσμάν ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού, σημειώνοντάς 29 πόντους, ενώ παράλληλα μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ και μοίρασε δύο ασίστ. Ο Τούρκος forward του «τριφυλλιού» σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα αναφέρθηκε στο καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο που πρέπει να δείξουν στους τελικούς και συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για τη φετινή του σεζόν.

Οι δηλώσεις του Οσμάν:

«Πάντα μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι αν θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα είναι ο στόχος. Θα είναι δύσκολο ματς.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ελπίζουμε να τελειώσουμε την σεζόν με το πρωτάθλημα. Τα εύσημα στον ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ καλή σεζόν για αυτούς».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News