ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ: «Θέλω να πιστεύω ότι είμαι... ένα τρολ»

Ο Καμερουνέζος σέντερ των 76ers δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε για το περιστατικό με τον Χάρελ στο παιχνίδι κόντρα στους Ουίζαρντς.
Ο Τζοέλ Εμπίντ έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στην νίκη της ομάδας του με 117-96 επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς έχοντας 36 πόντους και 13 ριμπάουντ, ωστόσο ήταν κι εκείνος που βρέθηκε στο επίκεντρο της έντασης που δημιουργήθηκε με τον Μόντρεζλ Χάρελ.
Οι πολλές μεταξύ τους μονομαχίες τους οδήγησαν να πιαστούν στα χέρια με τον Χάρελ να καταλήγει εκτός αγώνα μετά τις τεχνικές ποινές που έδωσαν οι διαιτητές.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Καμερουνέζος σέντερ σχολίασε το περιστατικό λέγοντας πως: «Δεν θα έλεγα ότι τον δελέασα εγώ για κάτι τέτοιο (δεύτερη τεχνική ποινή), αλλά θέλω να πιστεύω ότι είμαι ένα… τρολ. Θέλω να πιστεύω ότι τον έκανα να βγει από το comfort zone του, και αυτό τον έβγαλε από το παιχνίδι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Δεν άλλαξε μόνο ο Ολυμπιακός, άλλαξε κι ο Μεντιλίμπαρ κι αυτή είναι η μαγκιά του!
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Βίντεο ντοκουμέντο! Ο φροντιστής της Ενωσης καλούσε τον πάγκο για... ντου μετά το τέλος του ματς
- ΑΕΚ: Κατρακύλα δίχως τέλος!
- AEK Παρασκήνιο: Ηρωική έξοδος για τον Αλμέιδα
- Υπεράνω Ολων: Ενα ρόστερ γεμάτο «χρυσάφι»