ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ: «Θέλω να πιστεύω ότι είμαι... ένα τρολ»
Ο Καμερουνέζος σέντερ των 76ers δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε για το περιστατικό με τον Χάρελ στο παιχνίδι κόντρα στους Ουίζαρντς.
Ο Τζοέλ Εμπίντ έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στην νίκη της ομάδας του με 117-96 επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς έχοντας 36 πόντους και 13 ριμπάουντ, ωστόσο ήταν κι εκείνος που βρέθηκε στο επίκεντρο της έντασης που δημιουργήθηκε με τον Μόντρεζλ Χάρελ.
Οι πολλές μεταξύ τους μονομαχίες τους οδήγησαν να πιαστούν στα χέρια με τον Χάρελ να καταλήγει εκτός αγώνα μετά τις τεχνικές ποινές που έδωσαν οι διαιτητές.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Καμερουνέζος σέντερ σχολίασε το περιστατικό λέγοντας πως: «Δεν θα έλεγα ότι τον δελέασα εγώ για κάτι τέτοιο (δεύτερη τεχνική ποινή), αλλά θέλω να πιστεύω ότι είμαι ένα… τρολ. Θέλω να πιστεύω ότι τον έκανα να βγει από το comfort zone του, και αυτό τον έβγαλε από το παιχνίδι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι - Η επόμενη αγωνιστική
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- Κύπελλο Ελλάδας: Έλληνες ρέφερι στα ημιτελικά
