ΣΑΚΙΛ Ο' ΝΙΛ: Πούλησε το ποσοστό των μετοχών του στους Σακραμέντο Κινγκς

Ο Σακίλ Ο’Νιλ έκλεισε οριστικά τον κύκλο του ως μικρομέτοχος των Σακραμέντο Κινγκς, ανακοινώνοντας την πώληση του ποσοστού του στους «βασιλιάδες».

Ο Σακίλ Ο’Νιλ επιβεβαίωσε μέσω Twitter την ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης των μετοχών του στους Σακραμέντο Κινγκς, κλείνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο έναν κύκλο που είχε ανοίξει το 2013 ως μικρομέτοχος της ομάδας της Καλιφόρνιας.

Ο Hall of Famer αναγκάστηκε να προχωρήσει στην πώληση του ποσοστού του λόγω ασυμβίβαστου, καθώς είχε υπογράψει συμφωνία με την εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων WynnBET, στην οποία κατέχει τον τίτλο του brand ambassador.

Αναλυτικά τι έγραψε ο ίδιος στο Twitter:

«Ως αποτέλεσμα μιας νέας επιχειρηματικής προσπάθειας, απαιτήθηκε από τους κανόνες του ΝΒΑ να πουλήσω το ποσοστό μου στους Σακραμέντο Κινγκς.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς, την πόλη του Σακραμέντο, τη Vivek, τη Ranadive και ολόκληρη την οργάνωση των Κινγκς για τη σπουδαία συνεργασία μας. Μου άρεσε να είμαι ιδιοκτήτης μιας τέτοιας οργάνωσης και ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω».

Ήμουν τυχερός που με βοήθησε η Arctos σε αυτή τη συναλλαγή. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης για τη Vivek, τους Kings και το NBA στο μέλλον. Μέχρι να ξανασυναντηθούμε» 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News