Ηλίας Ζούρος: «Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας»

Ηλίας Ζούρος: Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε μετά από τη νίκη και την πρόκριση του Προμηθέα Πάτρας επί του ΠΑΟΚ (100-86) και τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει.

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε μετά από τη νίκη και την πρόκριση του Προμηθέα Πάτρας επί του ΠΑΟΚ (100-86) και τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Ζούρος δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είχαμε ένα μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού κατά το οποίο παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε μια φυσιολογική κοιλιά σε κάποια στιγμή γιατί ήρθαμε κι από ένα παιχνίδι με την Μπουρζ που ήταν ιδιαίτερα σκληρό. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στη γιορτή του Final 4. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ σήμερα. Από σήμερα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Μπούρσασπορ και είναι σημαντικό για μας για να μπορέσουμε να διατηρηθούμε και στο EuroCup. Πετύχαμε τον ένα στόχο μας και πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας». 

Για την κλήρωση του Final-4 του Κυπέλλου: «Εμείς είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εκεί. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News