Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η καλύτερη απόφαση της ζωής μας το μέχρι τέλους»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η καλύτερη απόφαση της ζωής μας ήταν το μέχρι τέλους, τόνισε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας της ομάδας αλλά και το… μέχρι τέλους.

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, επικρατώντας με 81-73 του Παναθηναϊκού και ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος ένιωθε δικαιωμένος, στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη λήξη των πανηγυρισμών, στην κάμερα της ΕΡΤ!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Παραπάνω τα χρόνια που προσπαθούμε, όχι μόνο τρία. Πήραμε αυτό που αξίζαμε , έπρεπε να έχουμε πάρει και άλλους τιτλους. Ναι, είμαστε δικαιωμένοι, αν μιλάτε για το μέχρι τέλους. Η καλύτερη απόφαση που εχουμε πάρει στη ζωή μας, είδατε τι έγινε σήμερα με την ατμόσφαιρα».

Από την πλευρά του ο έτερος Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμασταν στην Ελλάδα. Είναι η πιο χαρούμενη στιγμή, είναι ο πρώτος τίτλος για τη νέα εποχή του ελληνικού μπάσκετ. Εχει πολλούς συμβολισμούς. Δεν είναι μόνο η δική μας προσπάθεια, εμείς κάναμε την αρχή. Έχουμε νέο πρόεδρο, έχουμε Final 4 με υγιή ατμόσφαιρα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News