Εuroleague: Το βίντεο - αφιέρωμα στους Διαμαντίδη και Αλβέρτη

Εuroleague: Ένα βίντεο – αφιέρωμα έκανε στους Διαμαντίδη και Αλβέρτη η Euroleague, θυμίζοντας στους δύο θρύλους του Παναθηναϊκού τους τίτλους αλλά και τις επιτυχίες τους με την ομάδα.

Ένα βίντεο – αφιέρωμα έκανε στους Διαμαντίδη και Αλβέρτη η Euroleague, θυμίζοντας στους δύο θρύλους του Παναθηναϊκού τους τίτλους αλλά και τις επιτυχίες τους με την ομάδα.

Αμφότεροι συνδέθηκαν και αγαπήθηκαν από τον κόσμο του συλλόγου όσο πολλοί λίγοι, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον οργανισμό του Παναθηναϊκού από τον ρόλο του general manager.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι το 85% της καριέρας μου. Πέρασα εδώ τόσα πολλά ωραία χρόνια και κέρδισα τίτλους. Ήταν εκπληκτικά, κέρδισα τόσα πρωταθλήματα, το ’07 στην Αθήνα που ήταν απίστευτο, το ’09 στο Βερολίνο που είχαμε τρομερή ομάδα και το ’11 στη Βαρκελώνη. Αφού κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα ήμασταν πολύ αισιόδοξοι. Είχα τρομερές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου, ήταν τέλεια και χαίρομαι ακόμα που είμαι μέλος του συλλόγου ακόμα και τώρα. Δεν είμαι ο τυπικός GM. Μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες».

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε:

«Πέρασα μεγάλο μέρος της καριέρας μου εδώ, δεν είναι πλέον μόνο θέμα μπάσκετ αλλά είναι τρόπος ζωής. Νιώθω σαν το σπίτι μου. Κερδίσαμε τόσα πολλά εδώ. Ήμουν πολύ τυχερός γιατί συμμετείχα στις καλύτερες στιγμές. Ελπίζουμε να γυρίσουμε σε αυτές τις καταστάσεις και τώρα. Ξέρω τον Διαμαντίδη χρόνια και είχαμε την ίδια φιλοσοφία στην ομάδα. Τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι».

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News