ΕΟΚ: Πρεμιέρα για το Web Radio της Ομοσπονδίας

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της πως από σήμερα (08/03) βγαίνει στον… αέρα το Web Radio της Ομοσπονδίας, ως ένας ακόμα τρόπος επικοινωνίας με την κοινότητα του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Έναν ακόμα τρόπο επικοινωνίας με την κοινότητα του μπάσκετ στην Ελλάδα εγκαινιάζει σήμερα Τρίτη (8/3) η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Στις 12 το μεσημέρι το ΕΟΚ web radio έρχεται να σταθεί δίπλα στο EOK web magazine και να κάνει πιο άμεση την επαφή των ασχολούμενων και των φιλάθλων του μπάσκετ όπως και την ενημέρωση όλων γύρω από τα τεκταινόμενα στον χώρο του αθλήματος.

Στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας της ΕΟΚ, μπορεί ο κάθε ένας να βρίσκει το σήμα του ραδιοφώνου και με ένα  απλό «κλικ» να το ακούει.

Σε καθημερινή βάση ένα επιτελείο έμπειρων δημοσιογράφων θα δίνουν «φωνή» σε όλο το φάσμα του ελληνικού μπάσκετ, σε όλες τις κατηγορίες, σε όλες τις ηλικίες. Οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες θα μεγαλώνουν την παρέα, ενώ φυσικά θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση και για όλα τα δρώμενα του σπορ παγκοσμίως.

Ειδικές εκπομπές θα υπάρχουν για τα Εθνικά πρωταθλήματα, για τα τοπικά, για τις νεαρές ηλικίες, για το αναπτυξιακό πρόγραμμα, για το μπάσκετ γυναικών, για τους Ελληνες του εξωτερικού, για τους ειδικούς που θα αναλύουν σημαντικούς τομείς δράσης.

Ισως η μεγαλύτερη πρόκληση του νέου αυτοί εγχειρήματος, είναι η παρουσία στα περισσότερα από τα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες των Εθνικών πρωταθλημάτων για την άμεση ενημέρωση της εξέλιξης των αγώνων. Αύριο Τετάρτη, το ΕΟΚ Web Radio θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη των 12 εξ αναβολής αγώνων από διαφορετικά πρωταθλήματα και τα Σαββατοκύριακα θα καθιερωθεί η μεγάλη παρέα από όλη την Ελλάδα με την ενημέρωση για όλα τα παιχνίδια, όλων των Εθνικών κατηγοριών.

Το ΕΟΚ Web Radio έρχεται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, www.basket.gr για να γίνει «η φωνή του μπάσκετ» και όλων όσοι ασχολούνται με αυτό.

ΕΔΩ μπορείτε να ακούσετε το ΕΟΚ Web Radio και να δείτε και το πρόγραμμα της ημέρας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News