Βασίλης Σπανούλης: Το ιδανικό project για το ξεκίνημα του “Coach Bill”

Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και η… Πάτρα κρυφό καμάρι! Η μπασκετική πιάτσα βοά ότι ο προπονητής του Προμηθέα από την επόμενη σεζόν θα ονομάζεται Βασίλης Σπανούλης!

Η είδηση κυκλοφορεί εδώ και μέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία (το site onsports μάλιστα φιλοξένησε αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Πάλλα), δεν υπάρχει περίπτωση να επιβεβαιωθεί πριν το καλοκαίρι, λόγω του απεριόριστου σεβασμού που τρέφουν στον Ηλία Ζούρο, τόσο ο ίδιος ο “Kill Bill” όσο και ο Βαγγέλης Λιόλιος, αλλά όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι η επίσημη εκκίνηση της καριέρας του “Coach Bill” βρίσκεται προ των πυλών.

Το ότι ο Σπανούλης αποτελεί διακαή πόθο για τον διοικητικό ηγέτη του Προμηθέα και πρόεδρο της ΕΟΚ είναι γνωστό. Άλλωστε πριν την πρόσληψη του Ζούρου, ο Λιόλιος είχε απευθυνθεί στον εκκολαπτόμενο κόουτς, αλλά ο Σπανούλης δεν έκρινε ακόμη έτοιμο τον εαυτό του για το συγκεκριμένο άλμα.

O Σπανούλης προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του σε πάγκο της Basket League

Οι εμπειρίες που συγκεντρώνει όμως στο “Adidas Next Gen” της Euroleague, τα πρώτα ανεπίσημα χιλιόμετρα που γράφει το κοντέρ της προπονητικής του διαδρομής σε συνδυασμό με τις συνθήκες εργασίας που προσφέρει ο Προμηθέας σε αθλητές και προπονητές, οδηγούν τον Σπανούλη… ολοταχώς προς την πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Και η αλήθεια είναι ότι το project Προμηθέας φαντάζει ιδανικό για την έναρξη της καριέρας του Έλληνα άσου, εκτός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ. Ένα κλαμπ που δίνει έμφαση στις υποδομές του, που έχει ξεφύγει κατά πολύ από τη μιζέρια των περισσότερων ελληνικών συλλόγων, που δεν διστάζει να δίνει χρόνο σε παιδιά των ακαδημιών του και που φυσικά δεν έχει την πίεση κατάκτησης τίτλων που έχουν οι ομάδες με πιο «βαριές» φανέλες.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να θεωρείτε δεδομένο ότι σε 4-5 μήνες ο Βασίλης Σπανούλης θα πάρει επίσημα το βάπτισμα του πυρός στην καρέκλα του προπονητή. Κατά 99% θα το πράξει στο ιδανικό περιβάλλον που θα μπορούσε να ζητήσει! Στη γέφυρα του Ρίο!  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News