Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Επίσημα η επιστροφή του Γιώργου Βόβορα!

Υπήρχε συμφωνία και απέμενε το τυπικό. Οι υπογραφές έπεσαν και ο Ελληνας κόουτς ανέλαβε εκ νέου την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν και επίσημα την παρουσία του 45χρονου προπονητή ως του «τιμονιέρη» της νέας προσπάθειας και φυσικά οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός θα είναι στο τιμ του.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφερε πίσω ένα δικό του παιδί. Τον Γιώργο Βόβορα με στόχο να μπορέσει να «χτίσει» ένα υγιές σύνολο με προοπτική. Η «πράσινη» ΚΑΕ το ανακοίνωσε. «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιώργο Βόβορα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού θα είναι οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός». Μάλιστα ο 45χρονος κόουτς έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα. «Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το που έχουμε έρθει και την ευθύνη που έχουμε υπηρετώντας τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση αλλά και παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά ώστε να ανταπεξέλθουμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ομάδα».

Το ντεμπούτο του Γιώργου Βόβορα θα γίνει στο κυριακάτικο ματς με το Λαύριο (17/4) ενώ και ο Χρήστος Σερέλης θα είναι και επίσημα στο τιμ και θα ανταμώσει με την επί 17 ετών πρώην ομάδα του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News