Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Μάρκους Ρόντεν, ένας χειμερινός γνώριμος... μεταφέρεται για το καλοκαίρι

Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Μάρκους Ρόντεν, ένας χειμερινός γνώριμος… μεταφέρεται για το καλοκαίρι και ενδιαφέρει

Ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει ότι ο Σουηδός μέσος της Κροτόνε, Μάρκους Ρόντεν, θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό στην θερινή μεταγραφική περίοδο.

Τον Ιανουάριο υπήρξαν φήμες ότι ο 30χρονος κεντρικός μέσος της Κροτόνε, Μάρκους Ρόντεν, απασχόλησε σοβαρά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η φημολογία δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, αφού ο Ρόντεν έμεινε στην Ιταλία και στον Παναθηναϊκό εντάχτηκε με δανεισμό ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ωστόσο, η παραμονή του αναμένεται σύντομης διάρκειας. Το συμβόλαιο του Σουηδού με την Κροτόνε λήγεi στις 30 Ιουνίου και δεν έχει διαπιστωθεί πρόθεση ανανέωσης από τις δύο πλευρές.

Ο Ρόντεν έχει φέτος 20 συμμετοχές στη Serie B, έχοντας σκοράρει 2 γκολ, ενώ έπαιξε μία φορά στο Κόπα Ιτάλια. Ο Σκανδιναβός αγωνίστηκε στο κυριακάτικο 4-4 της Φροζινόνε με την Τερνάνα και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 10′. Δεν ολοκλήρωσε το ματς, αφού αντικαταστάθηκε στο 60′.

Πριν ξεκαθαρίσει του Γιοβάνοβιτς, δεν κουνιέται… τίποτα 

Ο Ρόντεν έχει παράπονα για τη διαχείριση του, αφού έχει αρχίσει μόλις 11 φορές στην ενδεκάδα. Ο 30χρονος χαφ έχει εκφράσει την επιθυμία να εγκατασταθεί σε ένα περιβάλλον που θα υπολογίζεται ως βασικός και ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως μία χειμερινή προοπτική, υπάρχει και για το καλοκαίρι: ο Παναθηναϊκός.

Οι πληροφορίες υποστηρίζουν πως οι δίαυλοι επικοινωνίας ανάμεσα στον Ροντέν και στον Παναθηναϊκό έχουν διατηρηθεί και πως το ενδιαφέρον θα αναθερμανθεί. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να αμφιταλαντεύεται μεταξύ της Ελλάδας και του επαναπατρισμού του, αφού έχει κρούσεις από την Allsvenskan.

Πάντως, στο Τριφύλλι καμία μεταγραφική υπόθεση δεν θα δρομολογηθεί, προτού ξεκαθαρίσει το μέλλον του Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος είναι ο αρμόδιος για τις μεταγραφές και αυτός θα λάβει τις αποφάσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News