Ολυμπιακός: Η νέα συζήτηση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τον Μαντί Καμαρά

Ολυμπιακός: Η νέα συζήτηση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τον Μαντί Καμαρά

Δεν αποκλείεται να αλλάξουν πολλά για τον Μαντί Καμαρά ανάλογα με το πως θα παρουσιαστεί στα φιλικά κόντρα σε Ρέιντζερς, Νόριτς όπου αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής μετά τη συζήτηση που είχε με τον Μαρτίνεθ.

Ο Ολυμπιακος διανύει ένα ιδιαίτερα καλοκαίρι αναφορικά με την σχέση του με τον Μαντί Καμαρά.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έχοντας δει τις ικανότητες του εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στο ρόστερ. Το εξήγησε αυτό στον Μαντί Καμαρά στις πρώτες συζητήσεις που είχαν στον Ρέντη, πριν φύγει ο Ολυμπιακός για την Αυστρία.

Ο 26χρονος χαφ θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του κι ενώ η προσπάθεια στην Ρόμα δεν του βγήκε.

Το θέμα για τον Μαντί Καμαρά είναι πως η αγωνιστική του πτώση, τα δύο τελευταία χρόνια είναι πολύ μεγάλη. Και από εκεί που… πετούσε στα παιχνίδια, πλέον κάνει χαμηλές πτήσεις.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε μαζί του και μετά την επιστροφή από την Αυστρία. Του εξήγησε πως τον υπολογίζει αν τελικά μείνει στην ομάδα. Επιχείρησε να του τονώσει εκ νέου την ψυχολογία και να τον βοηθήσει να γυρίσει στα υψηλά του στάνταρ.

Η ανταπόκριση του Καμαρά ήταν θετική με αποτέλεσμα να μπει και στην αποστολή για τα δυνατά φιλικά με Ρέιντζερς, Νόριτς. Ο διεθνής άσος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Τα οποία και θα κρίνουν γενικά και την σχέση του με τον Ολυμπιακό. Καθώς το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι δρόμοι είναι δύο. Είτε θα γίνουν επαφές για ανανέωση είτε θα πουληθεί.

Στην παρούσα φάση πάντως ο Ολυμπιακός δεν έχει γίνει δέκτης πρότασης που να τον ικανοποιεί οικονομικά για να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News