Παναθηναϊκός: Μια ιστορική νίκη με υπογραφή… Γιαννακόπουλου!

Twitter

Το όνειρο πολλών ετών έγινε πραγματικότητα. Πραγματικά πολλών ετών. Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον το δικό του γήπεδο και ο Μαρίνος Πρίντεζης τονίζει τη συμβολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την σημασία αυτής της επιτυχίας.

Δεν είναι ψέμα, δεν είναι τρολ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποκτήσει (με έναν χρόνο καθυστέρηση) το δικό του γήπεδο. Ναι, μια υπόθεση που πέρασε από χίλια κύματα και πολλές κυβιστήσεις, είχε το τέλος που όφειλε να έχει. Ένα τέλος που θα αποτελέσει μια αρχή για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κανονικότητα. Διότι η νέα εποχή θα συνοδευτεί με το δικό του σπίτι, το δικό του «οχυρό». Το καταπράσινο ΟΑΚΑ.

Είναι δεδομένο και δεν χωράει αμφισβήτηση πως αν δεν ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να επιμείνει τόσο πολύ σε αυτό το «τεράστιο» σχέδιο, να έχει μπροστά του αρκετά «εμπόδια», αλλά να το παλεύει, τώρα ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε καταφέρει τίποτα. Απολύτως. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πιστώνεται 100% αυτή την επιτυχία που δεν ήταν και… αυτονόητη μετά από ένα χρόνο ταλαιπωρίας.

Το καταπράσινο ΟΑΚΑ είναι προσωπική δικαίωση και επιτυχία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Διότι το πάλεψε για καιρό. Ταυτόχρονα είναι το πρώτο τμήμα Παναθηναϊκού που απέκτησε δικό του γήπεδο. Σε ένα γήπεδο όπου η ομάδα έχει γράψει τη δική της ιστορία. Εχει κατακτήσει αμέτρητα τρόπαια σε Ελλάδα και σε Ευρώπη και έχει αναγκάσει ακόμα και αντιπάλους να υποκλιθούν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφουγκράζεται το εξής μότο. «Ο επιμένων νικά». Ταυτόχρονα και η πολιτεία θα έχει το δικό της κέρδος. Διότι και οικονομικά – βάσει σύμβασης – θα έχει ένα ποσοστό από τα έσοδα και ταυτόχρονα δεν θα βλέπει ένα γήπεδο να… ρημάζει. Σκεφτείτε την πιθανότητα να αποχωρούσε ο Παναθηναϊκός από το κλειστό προκειμένου να «εντάξει» αλλού τα όνειρά του. Τι θα γινόταν το κλειστό;

Ο Παναθηναϊκός θα ανεβάσει το αγωνιστικό του επίπεδο από τη νέα σεζόν, αλλά και το στάτους του. Είναι δεδομένο πως οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Είναι δεδομένο πως το καταπράσινο ΟΑΚΑ, με τα καταπράσινα καθίσματα στην κεντρική σάλα θα είναι η… βιτρίνα. Σκεφτείτε όμως ότι υπάρχει ήδη ένα πρότζεκτ στα σκαριά που και θα ωφελήσει τον Παναθηναϊκό οικονομικά και θα παρέχει ανέσεις στον κόσμο του.

Είναι βέβαιο πως θα γίνει σημαντική επένδυση από την πλευρά του Παναθηναϊκού που λογικά θα ξεπερνάει και τα 10εκ. ευρώ ούτως ώστε να μπορέσουν οι φίλοι της ομάδας (αλλά και ο κόσμος γενικά) να ζήσει ωραίες και χαλαρές στιγμές είτε ανήμερα των αγώνων της ομάδας είτε και σε «κενές» μέρες. Μόλις πέσουν οι υπογραφές θα υπάρξουν σχετικές ενημερώσεις, είναι εύλογο πως θα υπάρξει και μια συνέντευξη Τύπου όταν όλα είναι στην εντέλεια.

Υ.Γ: Ο Παναθηναϊκός αλλάζει επίπεδο, το ΟΑΚΑ αλλάζει πρόσωπο και όλα αυτά χάρη στην επιμονή ενός ανθρώπου που έχει κατακριθεί πολλές φορές. Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Όμως η απάντησή του ήρθε με πράξεις.

Ο Παναθηναϊκός θα ανεβάσει το αγωνιστικό του επίπεδο από τη νέα σεζόν, αλλά και το στάτους του. Είναι δεδομένο πως οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News