ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Λήστεψαν τον Τζόρτζεβιτς, ενώ αυτός ήταν μέσα στο σπίτι

Νύχτα τρόμου για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και την οικογένειά του, καθώς διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του στη Βούλα ενώ αυτός ήταν μέσα μαζί με τη γυναίκα του.

Νύχτα που σίγουρα δεν θα θέλει να ξαναζήσει, έζησε εχθές το βράδυ ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και η σύζυγος του στο σπίτι τους στη Βούλα, καθώς παραλίγο να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές που είχαν διαρρήξει στο σπίτι τους.

Ο Σέρβος αργά το βράδυ διαπίστωσε πως κάποιος έχει μπει στο σπίτι του, ενώ κι ο ίδιος έγινε αντιληπτός από τους δράστες, οι οποίοι όταν κατάλαβαν πως θα ερχόντουσαν τετ-α-τετ με τους ιδιοκτήτες τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας πίσω κάποια από τα κλοπιμαία, όπως μερικά κοσμήματα που είχαν αρπάξει, ενώ ακόμα «ξέχασαν» έναν σιδερένιο λοστό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πήγε και κατήγγειλε άμεσα την κλοπή στο τμήμα ασφαλείας στη Βούλα, ενώ περιέγραψε και τις στιγμές που έζησαν με τη σύζυγο του, όταν και κατάλαβαν πως κάποιος είχε μπει μέσα στο σπίτι τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον Τζόρτζεβιτς και την σύζυγο του, ενώ έψαξαν και για υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες θα έχουν καταφέρει να καταγράψουν τους διαρρήκτες ή το όχημα διαφυγής τους. Παρ’όλα όσα συνέβησαν ο Σέρβος με τη σύζυγο του είναι καλά στην υγεία τους, ενώ σύμφωνα με τις αρχές είναι θέμα χρόνου να βρεθούν οι ληστές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News