Kourtney Kardashian: Στο νοσοκομείο για να σωθεί το μωρό της

«Δεν νομίζω ότι κάποια που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να κατανοήσει το αίσθημα φόβου», έγραψε η Kourtney Kardashian για τη σοβαρή περιπέτεια και τον κίνδυνο να χάσει το παιδί που κυοφορεί.

Μία ανάρτηση που ανησύχησε τους εκατομμύρια θαυμαστές της έκανε η Kourtney Kardashian, ενημερώνοντας ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η 44χρονη τηλεπερσόνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία της έχει τοποθετηθεί ορός ενώ της κρατά το χέρι ο σύζυγός της, Τράβις Μπάρκερ.

Όπως η ίδια εξήγησε, μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για επέμβαση ώστε να σωθεί το μωρό της. Στη συνέχεια, δήλωσε ευγνώμων, που έχει τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της ενώ εξομολογήθηκε ότι πλέον έχει «μια εντελώς νέα αντίληψη και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Η Kourtney Kardashian έχει άλλα τρία παιδιά

Έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή της: «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου (διακόπτοντας) την περιοδεία του για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, τον βράχο μου. Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που με κράτησες από το χέρι.

Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο να πάω βιαστικά σε επείγουσα επέμβαση για το έμβρυό μου. Δεν νομίζω ότι κάποια που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να κατανοήσει το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα αντίληψη και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους όταν ήταν σε εγκυμοσύνη. Δόξα τω Θεώ. Το να βγαίνω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου, ασφαλές, ήταν η μεγαλύτερη ευλογία».

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στις αρχές του 2021 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2022. Ο μουσικός είναι πατέρας δύο παιδιών, που απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του, την ηθοποιό και Miss USA του 1995 Σάνα Μόακλερ.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ήδη έχει δύο γιους και μια κόρη, από τη σχέση της με τον Σκοτ Ντίσικ, τον Μέισον, την Πένελοπε, και τον Ρέιν.

Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έκανε η ίδια με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε σε συναυλία του συγκροτήματος Blink-182, μέλος του οποίου είναι ο Τράβις Μπάρκερ, κρατώντας μια ταμπέλα που έγραφε: «Τράβις, είμαι έγκυος».

Μόλις αυτό προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη, τα μέλη του συγκροτήματος άρχισαν να το σχολιάζουν, ενώ ο κόσμος επευφημούσε. «Κάποιος θα αποκτήσει μωρό», σχολίασε ο Μαρκ Χόπους, μέλος της μπάντας. Αμέσως μετά, ο σύζυγός της κατέβηκε από τη σκηνή, τη σήκωσε στην αγκαλιά του και τη φίλησε.

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News