Πόλεμος στο Ισραήλ: Κινδύνεψαν Έλληνες ανταποκριτές από ρουκέτα της Χαμάς

Όλοι οι ανταποκριτές και οι υπόλοιποι άνθρωποι που βρίσκονται στη Σντερότ, όπου έπεσε η ρουκέτα σε ακόμα ένα επεισόδιο του πολέμου στο Ισραήλ, είναι καλά στην υγεία τους, αλλά αυτοκίνητα διαλύθηκαν.

Έλληνες ανταποκριτές, που καλύπτουν τον πόλεμο στο Ισραήλκινδύνεψαν το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Νοεμβρίου, όταν έπεσε ρουκέτα, όπως τονίστηκε από τη Χαμάς, στη Σντερότ, συγκεκριμένα κοντά σε σχολείο. Στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκονται δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο.

Η ρουκέτα διέλυσε αυτοκίνητα των τηλεοπτικών συνεργείων, αλλά ευτυχώς είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Από το ρεπορτάζ του MEGA προκύπτει ότι οι ανταποκριτές έπρεπε να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή, αναφέρθηκε ένα διάστημα 5-7 λεπτών, και να ψάξουν για καταφύγιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, δεν έχει εξακριβωθεί αν είναι ρουκέτα ή όλμος. Οι μαρτυρίες από τους ανταποκριτές είναι συγκλονιστικές. Μάλιστα, ενώ μιλούσαν σε απευθείας σύνδεση, ηχούσαν οι σειρήνες του συναγερμού. Ο ανταποκριτής του MEGA τόνισε πως την περιοχή «σημάδεψαν» 17 ρουκέτες από το πρωί της Παρασκευής, αλλά είχε δουλέψει το Iron Dome, ενώ από τον ΣΚΑΪ τονίστηκε ότι η ρουκέτα έσκασε πέντε μέτρα από εκεί που βρισκόταν το συνεργείο του. Μάλιστα, τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν και επρόκειτο να μεταφερθούν σε καταφύγιο, είναι γεμάτα με τρύπες, όπως τονίστηκε.

Πηγή: parapolitika.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News