Εύη Βατίδου: Βίντεο ντοκουμέντο από το συμβάν με τον μηχανόβιο στην Γλυφάδα

Βίντεο ντοκουμέντο με το συμβάν που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην Άνω Γλυφάδα, μεταξύ της Εύης Βατίδου και το ζευγάρι πάνω στην μηχανή είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το lawandorder.gr

Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στις 00:25, η Εύη Βατίδου διασχίζει την οδό Γούναρη, όταν μία μηχανή την προσπερνά. Το μοντέλο, το οποίο είχε βγάλει αλάρμ, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Την ίδια ώρα που είχε σταματήσει η Βατίδου, σταμάτησε και η μοτοσυκλέτα, που είχε μαζί με τον οδηγό, άλλη μια επιβάτισσα.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας και η γυναίκα του βγάζουν τα κράνη τους, και ο 59χρονος το κρατάει στο χέρι του και κατευθύνεται προς το παράθυρο του τζιπ για να πει κάτι στο μοντέλο. Στην συνέχεια η 57χρονη γυναίκα του οδηγού πλησιάζει και εκείνη το αυτοκίνητο. Μετά αυτό που φαίνεται είναι πως ο μοτοσικλετιστής χτυπάει τον καθρέφτη της Βατίδου, μετά του έπεσε το κράνος, έσκυψε να το μαζέψει και η σύντροφος του απλά παρακολουθούσε ότι γινόταν.

«Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε μπροστά μου, στο παράθυρο, στο τζάμι μου και αφού με έβρισε χυδαία με το κράνος του μου κατέρριψε όλο τον καθρέφτη, μου τον έσπασε, μου τον θρυμμάτισε με πολύ βίαιο τρόπο», δήλωσε η Εύη Βατίδου μιλώντας σε εκπομπή του Alpha.

«Δεν της επιτέθηκε, υπήρξε μια επαφή με τον καθρέφτη ο οποίος δεν έσπασε καν αλλά όχι επ’ ουδενί δεν της επιτέθηκε. Έγινε μία σύσταση» είπε ο δικηγόρος του 59χρονου οδηγού.

Ύστερα οι δύο επιβάτες της μηχανής απομακρύνθηκαν από το τζιπ, η 59χρονη βάζει το κράνος και ο 57χρονος το κρατάει στο χέρι. Μετά ανέβηκαν στην μηχανή και έφυγαν με την Εύη Βατίδου να τους ακολουθεί.

Το τροχαίο με την Εύη Βατίδου

Δείτε το βίντεο με το ατύχημα:

Τι είπε ο οδηγός της μηχανής: «Είμαστε χτυπημένοι και οι δύο»

Την δευτέρα (14/11/23) έδωσε και ο οδηγός της μηχανής τη δική του θέση για το τροχαίο. «Είμαστε και οι δύο χτυπημένοι», ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha και προσθέτει: «Η σύζυγός μου είναι πιο σοβαρά τραυματισμένη αλλά δεν έχει υποβληθεί ακόμη σε χειρουργική επέμβαση».

Να θυμίσουμε πως ο δικηγόρος του οδηγού ανέφερε στο Mega, ότι θα κατατεθεί αίτημα για τη διεξαγωγή πραγματογνωμοσύνης. «Η σοβαρότητα του τραυματισμού της συντρόφου του εντολέα μου δεν δείχνει ότι η μηχανή έπεσε μόνη της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζαννής Σιδέρης, υποστηρίζοντας πως από πλευράς του πελάτη του προς την Εύη Βατίδου, δεν υπήρχε ύβρης.

Μάλιστα, επεσήμανε: «Η μηχανή δεν κρύβεται, είναι στο γκαράζ του πελάτη δεν έχει λόγο να κρυφτεί. Σήμερα θα καταθέσουμε και αίτημα για τη διεξαγωγή πραγματογνωμοσύνης. Κλήθηκε η τροχαία την ώρα του περιστατικού. Έχει καταγραφεί το συμβάν, και βεβαίως υπάρχει εμβολισμός, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή και την ανέτρεψε».

«Δεν έπεσε μόνη της η μηχανή σε καμία περίπτωση. Το πόρισμα μιλά για επαφή ως αιτία πτώσης. Η μηχανή υπήρχε στο σημείο. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή δεν μιλάμε για σύγκρουση πλοίων, η οποία ανετράπη. Δεν έπεσε μόνη της η μηχανή λόγω του οδοστρώματος. Η ίδια η κα Βατίδου ανέτρεψε τη μηχανή» σημείωσε.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News