Κηφισός: Αεροπλάνο προκάλεσε μποτιλιάρισμα στην Εθνική οδό
Μπορεί ο Κηφισός να «φιλοξενεί» καθημερινά τεράστιο όγκο οχημάτων αλλά σήμερα (24/11) δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο ένα… αεροπλάνο.
Ένα απίστευτο σκηνικό αντίκρισαν οι οδηγοί στην Εθνική οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης.
Το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό είναι σύνηθες φαινόμενο με τα όσα απρόοπτα συμβαίνουν καθημερινά στο δρόμο. Άλλοτε κάποιο τροχαίο, άλλοτε λόγω αυξημένης κίνησης και άλλοτε λόγω εργασιών στον δρόμο. Η σημερινή αιτία όμως ήταν πρωτοφανής.
Η μεταφορά ενός αεροπλάνου, χωρισμένο σε κομμάτια, ήταν ο λόγος της κυκλοφοριακής συμφόρησης λίγο μετά την γέφυρα της Λυκόβρυσης. Αν και με λίγη ταλαιπωρία όλα πήγαν καλά στην μεταφορά του αεροσκάφους με την κίνηση να επιστρέφει σε λογικά επίπεδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
