Περιστέρι: 35χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του - Κάλεσε την αστυνομία για να τον συλλάβουν

Φρίκη προκαλεί η είδηση του 35χρονου στο Περιστέρι, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του μπροστά στην μητέρα του, ενώ στην συνέχεια κάλεσε την αστυνομία παραδεχόμενος το έγκλημα που διέπραξε.

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Περιστέρι όταν, νεκρός εντοπίστηκε ένας 62χρονος άνδρας.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι Έλληνας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, έφερε αρκετά τραύματα από μαχαίρι, ενώ έχει προσαχθεί στη Διεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και εξετάζεται ο 35χρονος γιος του, που θεωρείται βασικός ύποπτος για την θανατηφόρα επίθεση. Όπως φαίνεται, ο ίδιος κάλεσε τη Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρούσα στο περιστατικό ήταν και η γυναίκα του θύματος.

Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι: Υπόβαθρο οικογενειακής βίας

Υπόβαθρο οικογενειακής βίας φαίνεται να έχει το έγκλημα στο Περιστέρι όπου ένας 35χρονος φέρεται να σκότωσε με μαχαιριές τον πατέρα του τα ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς, μπροστά στα μάτια της μητέρας του και ειδοποίησε ο ίδιος την Αστυνομία.

Το έγκλημα συνέβη στην οδό Κολωνού 24 στο Περιστέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν η μητέρα του δράστη και σύζυγος του θύματος είχε κάνει καταγγελίες για πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της από τον 62χρονο ο οποίος φέρεται να μεθούσε συχνά και να την χτυπούσε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι και επιχείρησε να επιτεθεί στην μητέρα του. Ο 35χρονος θόλωσε, πήρε ένα μικρό αναδιπλούμενο μαχαίρι και έπληξε τον πατέρα του στο κορμί και στον θώρακα, ενώ η μοιραία μαχαιριά στο θύμα ήταν στην μηριαία αρτηρία του. Αμέσως μετά, φέρεται να τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και να είπε «ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου».

Ο δράστης διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος και του τοποθετήθηκαν ράμματα στο χέρι και στις 05.20’ περίπου οδηγήθηκε στην ΥΑΔΑ.

Αυτή τη στιγμή ο δράστης δίνει κατάθεση στη Ασφάλεια Δυτικής Αττικής ενώ σήμερα αναμένεται να πάει στον εισαγγελέα.

Πώς συνέβη η οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι

Το περιστατικό συνέβη περίπου στη 1 τα ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς στην οδό Κολωνού στο Περιστέρι.

Πατέρας και γιος λογομάχησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 35χρονος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον 62χρονο πατέρα του, ο οποίος κατέληξε.

Προσήχθη ο γιος

Πρόκειται για οικογένεια από το Ουζμπεκιστάν η οποία είχε πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

Ο γιος προσήχθη και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ, ενώ αναμένεται να συλληφθεί. Η 66χρονη μητέρα του που ήταν παρούσα στην τραγωδία δίνει κατάθεση. Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News