Αδωνις Γεωργιάδης: Παρουσίασε βιβλίο μαζί με τον Νίκο Καρανίκα και τον αποθέωσε - «Τιμητικό να είμαι φίλος του»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Καρανίκας έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου της Αγνής Ιωάννου με τίτλο «Ο λευκός ελέφαντας», σε φανερά φιλικό και θετικό κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών

Μία συνάντηση – έκπληξη καταγράφηκε σήμερα στο βιβλιοπωλείο Ιανός.

Πρόκειται για τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη  και τον πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα, οι οποίοι παρουσίασαν μαζί το βιβλίο της Αγνής Ιωάννου με τίτλο «Ο λευκός ελέφαντας».

Μάλιστα, ο εκδότης του Ιανού αποκάλεσε τον Άδωνι … φίλο του κ. Καρανίκα, προκαλώντας τα γέλια όλων. «Αποδέχομαι τον τίτλο, είναι πολύ τιμητικός για μένα» απάντησε ο υπουργός Υγείας.

Γεωργιάδης για Καρανίκα: Συνειδητοποίησα μετά από 5 χρόνια το μέγεθος του λάθους που είχα κάνει γι’ αυτόν

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε, χαρακτηριστικά για τον κ. Καρανίκα ότι:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που συμπαρουσιάζω αυτό το βιβλίο με τον Καρανίκα. Θέλω να δείξω με αυτό ότι μπορεί να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά δεν είμαστε εχθροί.

Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Υπέροχος άνθρωπος πραγματικά. Ομολογώ ότι ήταν μεγάλο μάθημα για τη ζωή μου το μέγεθος του λάθους που είχα κάνει γι’ αυτόν και το ότι συνειδητοποίησα μετά από 5 χρόνια το μέγεθος του λάθους μου, που είχα κάνει γι’ αυτόν».

«Αν κάποιος ξυπνούσε μετά από 5 χρόνια και έβλεπε αυτό…» σχολίασε, γελώντας, ο Ανδρέας Λοβέρδος, που ήταν επίσης στο πάνελ των παρουσιαστών του βιβλίου.
Από την πλευρά του, ο Νίκος Καρανίκας, με χιούμορ, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δείτε πού κάθομαι… Δίπλα στον Άδωνι Γεωργιάδη. Δεν ξέρω τι είναι πιο καλό. Τα ναρκωτικά ή η πολιτική;».

Πηγή: Parapolitika.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News