Τουρκία: Σάλος λόγω τηλεοπτικού πλάνου με το ντεκολτέ φιλάθλου σε αγώνα βόλεϊ

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία λόγω ενός αποκαλυπτικού πλάνου με το ντεκολτέ μίας φιλάθλου σε αγώνα βόλεϊ. Το κανάλι ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Έξαλλοι οι πάντες στην Τουρκία λόγω των αποκαλυπτικών πλάνων με το ντεκολτέ μίας φιλάθλου σε αγώνα βόλεϊ.

Η εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών της Τουρκίας αγωνιζόταν κόντρα στην αντίστοιχη των ΗΠΑ και πήρε τη νίκη με 3-2.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, η κάμερα στράφηκε στο κοινό σε μία νεαρή Τουρκάλα, που έζησε έντονα τη στιγμή και έγινε αποκαλυπτική άθελά της.

Οι αποκαλυπτικές εικόνες που μεταδόθηκαν προκάλεσαν σάλο και το κανάλι TRT Spor εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου ζητάει συγγνώμη.

“Χθες το βράδυ, μια ανεπιθύμητη εικόνα εμφανίστηκε στην οθόνη κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της 8ης αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας βόλεϊ γυναικών με την οικοδέσποινα ΗΠΑ στο FIVB Nations League (VNL).

Αυτή η ανησυχητική κατάσταση έχει συνδεθεί με το Ίδρυμά μας σε διάφορα μέσα και με μια λανθασμένη αντίληψη.

Θα θέλαμε να μάθει το κοινό ότι τα γυρίσματα και η σκηνοθεσία του αγώνα έγιναν από τον οικοδεσπότη Αμερικανό ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Το TRT Spor και όλα τα κανάλια μετάδοσης που μεταδίδουν τον αγώνα αντανακλούσαν τις στιγμιαίες εικόνες που μεταδόθηκαν από τον αμερικανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα στην οθόνη χωρίς τη δυνατότητα παρέμβασης. Επομένως, αυτή η εικόνα, η οποία είναι εντελώς αντίθετη με την πολιτική δημοσίευσής μας, προέρχεται από τον αμερικανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα και η δυσφορία που προκαλεί αυτή η κατάσταση έχει μεταφερθεί στο άλλο μέρος.

Το TRT, με την ιδιότητα και την ευθύνη του ως δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Τουρκίας, θα συνεχίσει να είναι ένθερμος υποστηρικτής του τουρκικού αθλητισμού.

Με την ευκαιρία αυτή, ευχόμαστε στους “Σουλτάνους του Διχτύου” καλή επιτυχία στους αγώνες με Ταϊλάνδη, Δομινικανή Δημοκρατία, Κίνα και Βραζιλία, που θα διεξαχθούν στο Χονγκ Κονγκ μεταξύ 11-16 Ιουνίου και θα μεταδοθούν ζωντανά από την TRT.

Το ανακοινώνουμε στο κοινό με σεβασμό” , ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News