Φιλιππούσης: Τον έβαλαν στο «σημάδι» οι Ενώσεις

Φιλιππούσης: Τον έβαλαν στο «σημάδι» οι Ενώσεις

Ο «τρελός του χωριού» της Sportday γράφει για τον Ιάκωβο Φιλιππούση και τις εκλογές στην ΕΠΟ

Ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν στα Φιλαδέλφεια απ’ το σοκ που τους προκάλεσε η επίδειξη δύναμης που έκανε ο Γκαγκάτσης με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του κι όλων των υποστηρικτών του. Για να αποτιμήσουν την τεράστια απώλεια δυνάμεων, άρχισαν να τηλεφωνούν δεξιά κι αριστερά. Να μιλούν με κόσμο. Τι αποκόμισαν;

Oτι ο Γιαννάκης κι ο Φιλιππούσης έκαναν όλη τη ζημιά. Στον πρώτο χρέωναν ότι ήθελε να φτιάξει τη δική του ομάδα αντί να παραμείνει στο μπλοκ του νότου ως το δεξί χέρι του Μελισσανίδη. Οσο για τον Ιάκωβο, τον κατηγόρησαν ότι με την αλαζονική συμπεριφορά του έδιωξε πολλούς από τους προέδρους που έπιναν νερό στο όνομα του «Μελισσάν» και στριμώχνονταν για να βγουν μία φωτογραφία κοντά του.  Ο Τζακ έχει τελειώσει απ’ την ΕΠΟ, αλλά δεν δείχνει να νοιάζεται ιδιαίτερα.

Αλλος θα τα έβαφε μαύρα

Αλλος στη θέση του με τόσο μεγάλη απώλεια χρημάτων κι επιρροής, μπορεί και να τα έβαφε μαύρα. Αλλά ο Ιάκωβος έχει… δέσει τον γάιδαρό του. Ετσι, μετέφεραν κάποιοι πρόεδροι στον Νικαιώτη. Οτι τα κατάφερε χάρη στο… Κύπελλο. Από τότε φρόντισε να σπείρει, για να μπορέσει να θερίσει τη δύσκολη ώρα.  Είναι ένα θέμα ποιος θα κληθεί να πάρει τη θέση του, διότι απ’ τον διάδοχο θα εξαρτηθούν όλες οι αποφάσεις για το μέλλον της ΕΠΟ, αλλά και της διαιτησίας.

Οι αποφάσεις για προκήρυξη διαγωνισμού δεν προεξοφλούν την πρόσληψη του καλύτερου και στα Φιλαδέλφεια προσπαθούν να βρουν τρόπο να προωθήσουν τον δικό τους εκλεκτό για τη θέση του Φιλιππούση. Αλλά επαναλαμβάνω ότι ο Τζακ έλυσε το πρόβλημά του. Απλώς δεν ξέρω τι θα κάνει ο «Μελισσάν» με όσα του μετέφεραν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News