Η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στην ανακοίνωση του Χάρη Δούκα - «Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα»

Ο Χάρης Δούκας, με ανακοίνωσή του, πρότεινε την διεργασία εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με την Χαριλάου Τρικούπη να του απαντάει.

Ο Χάρης Δούκας, λίγες μέρες πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής (Κυριακή 30 Ιουνίου), θέλησε με ανακοίνωση του προς τον γραμματέα της ΚΠΕ Ανδρέα Σπυρόπουλο και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Θανάση Γλαβίνα, πρότεινε την διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών, με σκοπό την ανάδειξη νέας ηγεσίας. Μάλιστα πρότεινε αυτό να συμβεί στις 3 και 10 Νοεμβρίου.

Από την μεριά τους, πηγές τις Χαριλάου Τρικούπη θέλησαν να ρίξουν τους τόνους, προτρέποντας με δική τους ανακοίνωση τον δήμαρχο Αθηναίων να μην βιάζεται:

«η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα. Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα συνεδριάσει ως γνωστόν την Κυριακή 30 Ιουνίου για να αποφασίσει τον οδικό χάρτη

Ως εκ τούτου, θα αναμέναμε από τον κ. Δούκα να έρθει στη συνεδρίαση του οργάνου του οποίου είναι μέλος και να εκθέσει τις απόψεις του, και όχι να τις κοινοποιεί στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μέσω του email τρίτου προσώπου. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αθηναίων αγνοεί ότι στις 10 Νοεμβρίου 2024, ημερομηνία που προτείνει για τη διενέργεια του β΄ γύρου των εσωκομματικών εκλογών, θα διεξαχθεί ο μαραθώνιος δρόμος».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News