Αυγή: Αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου

Με απόφαση του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ και του Δ.Σ. της εταιρείας, η εφημερίδα «Αυγή» θα αναστείλει την κυκλοφορία του καθημερινού της φύλλου.

Μία από τις πιο ιστορικές εφημερίδες που κυκλοφορούσαν, η «Αυγή», αποφασίστηκε να αναστείλει την κυκλοφορία του ημερήσιου φύλλου της. Το εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ και το Δ.Σ. της εταιρείας προέβησαν σε από κοινού απόφαση για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της «Αυγής»,

Παράλληλα, θα ακολουθήσει και εξυγιαντικό μοντέλο για τόσο για τον έντυπο όσο και για τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», όπως αναμένεται να γίνει και στο κόμμα.

Η συγκεκριμένη είδηση είχε ήδη γίνει γνωστή από το «Big Mouth»:

«Προβληματισμός για την «Αυγή»

– Και εκεί που άκουγα την πηγή μου (τις τελευταίες ημέρες μόνο ακούω), μήπως και μάθω δυο-τρία πράγματα παραπάνω, για την απόφαση Κασσελάκη να δημοσιοποιήσει το Πόθεν Έσχες πριν από τις ευρωεκλογές, μου προέκυψε και μια είδηση. Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη μου, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει σφόδρα προβληματισμένος με το αν πρέπει να συνεχίσει να ρίχνει χρήματα στη «μαύρη τρύπα» της κομματικής «Αυγής». Με δεδομένο ότι ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα από τα συστημικά μέσα, έχω την αίσθηση ότι μετά τις ευρωεκλογές, και στο πλαίσιο ενός ευρύτερου συμμαζέματος, δεν αποκλείεται να προχωρήσει μέχρι και στην αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, προέβη σε μία δήλωση στα «Παραπολιτικά 90,1» που προκάλεσε ταραχές, αναφέροντας:

«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πως γίνεται αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός»

Ενώ, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, παραδέχτηκε ότι τα οικονομικά του κόμματος δεν βρίσκονται σε καλό επίπεδο:

«Ο πρόεδρος λέει ότι πρέπει να υπάρξει επίπονος εξορθολογισμός στα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ, όχι απαραίτητα απολύσεις, αλλά υπό τη μορφή μείωσης δαπανών. Γνωρίζουμε από τον περασμένο Δεκέμβριο τα οικονομικά του κόμματος δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, είναι οριακά τα πράγματα», ενώ προσέθεσε: «Δεν μπορώ να προτρέξω για το τι εννοεί ο κ. Κασσελάκης όταν λέει πως παρέλαβε καμμένη γη, θα πρέπει να το διευκρινίσει ο ίδιος. Θα σταθώ στο ότι τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστούν τα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, αυτό που λέει είναι, ότι δεν θα συμβιβαστεί με την έννοια ότι δεν θα πάρει μαύρο χρήμα, για να σωθούν τα οικονομικά του κόμματος».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News