Δολοφονία στο Ψυχικό: Ποιο ήταν το θύμα – Άγνωστο το κίνητρο

Δολοφονία στο Ψυχικό: Ποιο ήταν το θύμα – Άγνωστο το κίνητρο

Η ταυτότητα του θύματος της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Ψυχικό – Τα πρώτα στοιχεία για το έγκλημα

Ενας 34χρονος συνιδιοκτήτης εταιρείας (ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2022) στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό που προχωρούσε σε τοπογραφικές μελέτες κι άλλες δραστηριότητες παροχής τεχνικών συμβουλών είναι το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας το πρωί της Τρίτης, έξω από τα γραφεία της εταιρείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια μεγάλη μηχανή με ένα άτομο πλησίασε το αυτοκίνητο στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό. Ξαφνικά, ο οδηγός της μηχανής έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άνθρωπο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που ανήκε στον συνέταιρό του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θύμα της δολοφονικής επίθεσης λέγεται Παναγιώτης Στάθης. Όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκαν 15 κάλυκες. Το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο και ερευνάται αν μπορεί να σχετίζεται καθ΄ οιονδήποτε τρόπο με την εργασία του ή με άλλα κίνητρα.

Εν τω μεταξύ, κάμερα ασφαλείας από παρακείμενο κτήριο κατέγραψε στις 08:23 το ηχητικό ντοκουμέντο της μαφιόζικης εκτέλεσης. Αρχικά ακούγονται 16 πυροβολισμοί και μετά από μια μικρή παύση, άλλοι τέσσερις που παραπέμπουν στις χαριστικές βολές.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News