Betshop.gr: Άδικη, αιφνίδια και καταχρηστική απόφαση

Χωρίς καν να περιμένουν οι φορολογικές αρχές την ετυμηγορία του ΣτΕ, έσπευσαν με καταχρηστική και αιφνίδια κίνηση να μπλοκάρουν τη δραστηριότητα της διαδικτυακής στοιχηματικής πλατφόρμας.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με θύμα μία απ’ τις γνωστότερες και πλέον αξιόπιστες στοιχηματικές, την Βetshop.gr, την οποία οι φορολογικές αρχές εξώθησαν σε άμεση κι αναγκαστική αναστολή της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα, χωρίς καν να περιμένουν την απόφαση του συμβουλίου της Επικρατείας.

Αιφνίδια και καταχρηστικά κατέσχεσαν τον λογαριασμό πελατών που διατηρεί η εταιρεία
στην Τράπεζα Πειραιώς. Η εταιρεία B2B GAMING SERVICES LTD, για την οποία μιλάμε, προσέφυγε στο ΣτΕ δια των δικηγόρων της, Παναγιώτη Λαζαράτου και Γιώργου Μυλωνογιάννη, προκειμένου να δικαιωθεί για τη διαφορά φορολογικής φύσεως που υπάρχει.

Η εν λόγω εταιρεία, που διαχειρίζεται την Βetshop.gr, εδρεύει στη Μάλτα και δραστηριοποιείται στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος και των παιγνίων στη Μάλτα και στην Ελλάδα κι εποπτεύεται απ’ την επιτροπή εποπτείας κι ελέγχου παιγνίων.

Είναι, δηλαδή, μία καθ’ όλα νόμιμη και σοβαρή εταιρεία, που βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα εξαιτίας ενός υπέρογκου προστίμου που της επιβλήθηκε από λανθασμένο λογιστικό προσδιορισμό  για την περίοδο 2013-14.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η εταιρεία, οι διενεργούντες τον έλεγχο αγνόησαν συγκεκριμένη οδηγία για τον υπολογισμό των φόρων, με συνέπεια να δημιουργήσουν όλο αυτό το πρόβλημα.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή η εταιρεία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News