Οι 11 αλλαγές στην σχολική χρονιά: Τι θα συμβεί με τα κινητά των μαθητών;

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 29/08, όπου παρουσιάστηκαν οι 11 αλλαγές που φέρνει η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά στις 11/09.

Ταυτόχρονα, συζητήθηκαν τα θέματα των νέων προσλήψεων εκπαιδευτικών, της τεχνολογίας αλλά και γενικότερα της βελτίωσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Πρωθυπουργός ανέφερε: «Έχουμε σήμερα σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για να συζητήσουμε τις σημαντικές αλλαγές στα σχολεία μας ενόψει της επόμενης εκπαιδευτικής χρονιάς. Αν έπρεπε να κάνω μία προσπάθεια να κατηγοριοποιήσω τις πολύ σημαντικές 11 αλλαγές, για τις οποίες ο Υπουργός και η Υφυπουργός θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν πιο αναλυτικά τις επόμενες μέρες, θα τις χώριζα σε τρεις διακριτές κατηγορίες.

Η πρώτη αφορά το ανθρώπινο δυναμικό: 10.000 νέες προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, οι οποίες προστίθενται στις 27.500 προσλήψεις οι οποίες έχουν ήδη γίνει από το 2019.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ: dailypost.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News