ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ: Οι νέες ταινίες της εβδομάδας 7/10

Μια «Γυναίκα που έφυγε», μια «Ακρόαση» μία ταινία της οποίας τον τίτλο τον κόβει η λογοκρισία συνθέτουν μία πολυπολιτισμική κινηματογραφική εβδομάδα, που ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου

Η κινηματογραφική μας εβδομάδα ξεκινάει με τη «Γυναίκα που έφυγε», του Χονγκ Σαγκσού, ταινία που κέρδισε βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ του Βερολίνου.

 

The Woman Who Ran

Κορεάτικο δράμα του Χονγκ Σανγκ-σου που απέσπασε την Αργυρή Άρκτο στο περσινό Βερολίνο. Την ώρα που ο σύζυγός της λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι, μια γυναίκα συναντά διαφορετικούς φίλους της στα περίχωρα της Σεούλ. Οι επαφές τους είναι άνετες και οικείες, ωστόσο βρίσκονται μεταξύ τους σε διαφορετικά μήκη κύματος, ανεξάρτητα από το τι δείχνουν και το πώς νιώθουν μέσα τους. Με τους: Κιμ Μιν-Χι, Σονγκ Σέον-μι, Λι Έουν-μι.

 

 

 

Ακρόαση

Για κάποιους έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα… για άλλους αυτή. «Η Ακρόαση» παρουσιάστηκε εκτενώς την προηγούμενη εβδομάδα από εμάς. Σας θυμίζουμε ότι για την ερμηνεία μιας μουσικού που κινδυνεύει να χάσει τα όρια στο πλαίσιο προετοιμασίας μιας οντισιόν, η Νίνα Χος κέρδισε βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν.

 

Bad Luck Banging or Lonney Porn

Η Έμι, καθηγήτρια ιστορίας σε ένα πολύ καθώς πρέπει σχολείο, βλέπει την καριέρα και την υπόληψή της να απειλούνται όταν διαρρέει στο ίντερνετ μια ερασιτεχνική ταινία ερωτικού περιεχομένου στην οποία πρωταγωνιστεί. Οργισμένοι γονείς απαιτούν την απόλυσή της, η Έμι όμως αρνείται να παραδώσει τα όπλα. Το «Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό» είναι μια ταινία σε τρία, αφαιρετικά συνδεδεμένα μέρη: μια βόλτα στο Βουκουρέστι του σήμερα, ένα παιχνιδιάρικο γλωσσάρι από παραδοξολογίες κι αισχρότητες, που κορυφώνονται στο τρίτο μέρος, μία εκρηκτική κωμική αναμέτρηση.

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News