Σε χωράφι έθαψε ο 43χρονος τη σορό της Σταυρούλας Λεβεντάκη – Το χρονικό του εγκλήματος
Ο 43χρονος ισχυρίστηκε ότι τσακώθηκε με τη Σταυρούλα Λεβεντάκη για θέματα του σπιτιού και πάνω στον καυγά την χτύπησε θανάσιμα με μαχαίρι – Κατόπιν την έβαλε σε σακούλα και την έθαψε στο χωράφι
Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην υπόθεση της Σταυρούλας Λεβεντάκη, στην Κρήτη, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 30 Μαΐου και σήμερα εντοπίστηκε η σορός της θαμμένη σε ένα χωράφι, 5 χλμ. μακριά από το σπίτι του ενοικιαστή της, ο οποίος ομολόγησε ότι την σκότωσε.
Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 43χρονος παραδέχτηκε το έγκλημα ισχυριζόμενος ότι η 45χρονη πήγε στο σπίτι και του έκανε φασαρία και παρατηρήσεις και τσακώθηκαν.
Ομολόγησε ότι μετά το έγκλημα είχε θάψει τη σορό της γυναίκας σε χωράφι, στην περιοχή του Βατόλακκου. Ο αρχικός διαπληκτισμός, όπως είπε ο καθ’ ομολογίαν δράστης, αφορούσε θέμα φθορών στην οικία και πάνω στον καυγά χτύπησε τη Σταυρούλα με μαχαίρι και την σκότωσε.
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
