ΜΥΡΙΕΛΛΑ ΚΟΥΡΕΝΤΗ: Για τα μάτια της τσακώθηκαν στο Survivor Βαλάντης και "Τσακατσούκας" (vid)

Ο τραγουδιστής Βαλάντης των Διασήμων λογομάχησε έντονα με τον Γιώργο ‘Τσακατσούκα’ Κατσαούνη των Μαχητών με αφορμή τη βοήθεια που πρόσφερε ο δεύτερος στην Μυριέλλα Κουρεντή της κόκκινης ομάδας.

Ένταση προκλήθηκε στο δευτεριάτικο επεισόδιο του Survivor ανάμεσα στην κόκκινη ομάδα και την μπλε με αφορμή μια αδιαθεσία της Μυριέλλας Κουρεντή των Διασήμων. Έπειτα από έντονη προσπάθεια στο στίβο μάχης, η Μυριέλλα έπεσε ημι-λιπόθυμη στο έδαφος και ο Γιώργος Κατσαούνης των Μαχητών, έσπευσε να την πάρει αγκαλιά και να τη μεταφέρει στη σκιά.

Ο παίκτης των “μπλε”, αγρότης στο επάγγελμα, τον οποίο στο παιχνίδι αποκαλούν και με το παρατσούκλι “Τσακατσούκας”, έχει εκφράσει σε προηγούμενα επεισόδια τη συμπάθειά του για την 34χρονη ηθοποιό, γεγονός που φαίνεται ότι δεν… αρέσει στον Βαλάντη. Ο γνωστός τραγουδιστής έγινε έξαλλος βλέποντας τον αγρότη να εμπλέκεται με τη συμπαίκτριά του και κατηγόρησε τον Κατσαούνη για αποπροσανατολισμό.

Ο Βαλάντης είχε έντονο διάλογο και με τον συμπαίκτη του, Γιάννη Χατζηγεωργίου και πλήρωσε όλη αυτήν την συμπεριφορά του στο φινάλε του επεισοδίου, καθώς είναι ο πρώτος υποψήφιος της κόκκινης ομάδας προς αποχώρηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News