Αλέξης Κούγιας: «Άγνωστοι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν την οικογένεια του Άλκη»

Αλέξης Κούγιας: Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» και αποκάλυψε πως κάποιοι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν την οικογένεια του Άλκη Καμπανού.

O Aλέξης Κούγιας μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη και προχώρησε σε μία καταγγελία, αποκαλύπτοντας πως άγνωστοι προσπαθούν να τομοκρατήσουν την οικογένεια του Άλκη Καμπανού.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του 19χρονου μίλησε για την συνάντηση που είχε με τον πατέρα αλλά και την μητέρα του αδικοχαμένου 19χρονου, ενώ τόνισε πως του ανέφεραν την προσπάθεια τρομοκράτησής τους.

«Πρόκειται για μία πολύ συγκροτημένη και παραδοσιακή οικογένεια. Μου έδειχναν μια μιάμιση ώρα φωτογραφίες με το παιδί τους. Είμαι συγκλονισμένος. Η οικογένεια όχι μόνο θα παρουσιαστεί στις δικαστικές Αρχές, αλλά θα ενεργοποιήσουν και τις άλλες οικογένειες.

Όπως μου κατήγγειλαν υπάρχει ένα κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος της οικογένειας. Υπάρχουν τηλέφωνα. Περνάνε μοτοσυκλέτες μπροστά από το σπίτι, γκαζώνουν με θόρυβο. Κάτι που έγινε και σε εμένα, που σημαίνει ότι παρακολουθούσαν το σπίτι των ανθρώπων και ήξεραν ότι θα πήγαινα και εγώ.

Οι δράστες απολαμβάνουν προστασία από ιδιοκτήτες ομάδων. Οι γονείς ανησυχούν όχι μόνο για το αν θα αποκαλυφθούν οι πραγματικοί ένοχοι, αλλά και για την κρίση της Δικαιοσύνης, για τη δικογραφία που θα πάει στη Δικαιοσύνη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News