Δολοφονία Άλκη: Οι συλληφθέντες δείχνουν 21χρονο Έλληνα ως δράστη της δολοφονίας

21χρονο μη σεσημασμένο “δείχνουν” ως δράστη οι συλληφθέντες της Κυριακής για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Οι επτά από τους οκτώ χτεσινούς συλληφθέντες «δείχνουν» ως δράστη της στυγερής δολοφονίας του Άλκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, έναν 21χρονο Έλληνα υπήκοο, ο οποίος δεν είναι σεσημασμένος. 

Και επειδή δεν υπήρχαν στη βάση της αστυνομίας τα αποτυπώματά του, με εισαγγελική παραγγελία λαμβάνονται dna και αποτυπώματα για τη διασταύρωση με τα ευρήματα πάνω στο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία. 

Από τα ευρήματα στο δρεπάνι με το οποίο μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο νεαρό βρέθηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, που «δένουν» τους συλληφθέντες.

Οδηγούνται στην ανακρίτρια

Ενώπιον της ανακρίτριας αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι οκτώ συλληφθέντες σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων. Πρόκειται για επτά Έλληνες κι έναν Αλβανό, ηλικίας 20 έως 23 ετών, η εμπλοκή των οποίων στο άγριο έγκλημα προέκυψε από το προανακριτικό υλικό που συγκέντρωσε η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Στην ανακρίτρια θα οδηγηθεί προκειμένου να απολογηθεί και ο 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, που είχε συλληφθεί ένα 24ωρο μετά την δολοφονική επίθεση. Διώκεται μεταξύ άλλων για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News