Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Οι 10 κοινές εμφανίσεις με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο έρωτας και η στήριξή του στο Survivor

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Οι 10 κοινές εμφανίσεις με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο έρωτας και η στήριξη του στο Survivor. Τα τρυφερά λόγια στα μηνύματα που της στέλνει στο reality επιβίωσης και η δημόσια εξομολόγηση.

Είναι ένα από τα χαμηλών τόνων ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ζουν όμως ένα δυνατό έρωτα. Ο λόγος για τον Κώστα Πηλαδάκη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που είναι μαζί τα τελευταία δυο χρόνια και έχουν προσπαθήσει να κρατούν πολύ διακριτική στάση απέναντι στα media.

Ωστόσο, η απόφαση της Ναυσικάς να συμμετέχει στο Survivor, έκανε την παίκτρια του reality επιβίωσης να τεστάρει τις αντοχές της και να δεχθεί τα πιο τρυφερά μηνύματα από τον σύντροφό της. Στο okmag συγκεντρώσαμε τις 10 κοινές εμφανίσεις που έχει κάνει αυτά τα δυο χρόνια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Φεβρουάριο του 2020. Πολύ σύντομα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, επιλέγοντας να συγκατοικήσουν στο σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη στη Γλυφάδα, ενόψει της καραντίνας που ακολούθησε εκείνον τον Μάρτιο. Έκτοτε, και μέχρι την αναχώρηση της Ναυσικάς για τον Άγιο Δομίνικο, ήταν αχώριστοι. Μαζί τους φυσικά μένει και ο Baby, ο μικρός γάτος της Ναυσικάς του οποίου τη φροντίδα έχει αναλάβει ο καλός της.

Οι δυο τους έχουν κάνει μαζί μερικές επίσημες εμφανίσεις σε κοσμικά events, αλλά και κοινές διακοπές σε ένα από τα αγαπημένα τους νησιά στην Ελλάδα, τη Μύκονο. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μάλιστα ιδιαίτερα κομψή στις εμφανίσεις με τον σύντροφό της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News