Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζεται η δίκη - Καταθέτουν οι φίλοι του πρώτου θύματος

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζεται η δίκη – Καταθέτουν οι φίλοι του πρώτου θύματος. Σήμερα γίνεται και η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο οδηγήθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Παρασκευής ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Η τρίτη συνεδρίαση για την εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να ξεκινήσει με τις καταθέσεις φίλων του πρώτου άνδρα που είχε καταγγείλει τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για βιασμό του.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να ζητηθεί εκ νέου εξέταση του πρώτου μάρτυρα και καταγγέλλοντος, καθώς ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την παρουσία του στη δίκη προκειμένου να του υποβάλλει νέες ερωτήσεις, αν αυτό απαιτηθεί από την εξέλιξη της διαδικασίας.

Η προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου που δικάζει την υπόθεση Λιγνάδη είχε ολοκληρωθεί πάντως επεισοδιακά, καθώς ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πρώτου μάρτυρα για ψεύδη κατάθεση.

«Η κατάθεση είναι απολύτως ψευδής. Η μήνυση υποβλήθηκε 10 ή 11 χρόνια μετά από το συμβάν, δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση, αλλά ούτε και μάρτυρες» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας υποστηρίζοντας ότι ο μάρτυρας «έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με το πότε αποφάσισε να υποβάλει μήνυση, μπέρδεψε τις ημερομηνίες και δεν είπε αλήθεια για την επαγγελματική του ταυτότητα». Πρόκειται, όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας «περί κοινού απατεώνα».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News