Δημήτρης Μελισσανίδης: Τότε ετοιμάζει εγκαίνια για το κανάλι και το γήπεδο της ΑΕΚ

Αναφορά στα εγκαίνια του ιντερνετικού τηλεοπτικού σταθμού του Δημήτρη Μελισσανίδη κάνουν οι typologies. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στα εγκαίνια του Naftemporiki TV. Τονίζεται μάλιστα ότι αυτά έχουν σχέση με τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ.

«Τον Σεπτέμβριο θα κάνει… πρεμιέρα ο ιντερνετικός τηλεοπτικός σταθμός του Δημήτρη Μελισσανίδη, παράλληλα με τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι typologies. «Ο σταθμός θα είναι αρχικά οικονομικός, έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με το Bloomberg, με προοπτική να γίνει ενημερωτικός και σε βάθος χρόνου να αρχίσει να εκπέμπει και στην επίγεια τηλεόραση, εφόσον υπάρξει αλλαγή στη διακυβέρνηση», επισημαίνεται στο ίδιο ρεπορτάζ. .

To Naftemporiki TV έλαβε τη σχετική έγκριση μετάδοσης προγράμματος από το ΕΣΡ, όπως ορίζει η νομοθεσία για όσους εκπέμπουν μέσω διαδικτύου. Ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι η Πόντος Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ΑΕ με διακριτικό τίτλο Πόντος Μίντια. Μέτοχος της σύμφωνα με το ΕΣΡ είναι η κυπριακή εταιρεία M.P. Media Portal Limited, απώτατος μέτοχος της οποίας είναι ο Γιώργος Δ. Μελισσανίδης.

Την εταιρεία διοικεί τριμελές διοικητικό συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από τους Σάββα Καλλιντερίδη (πρόεδρο), Γεώργιο Κεπίδη, (αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο) και Χριστίνα Χαφουσίδου. Επικεφαλής του εγχειρήματος είναι ο Λάμπης Ταγματάρχης. Στόχος του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να βγάλει στον αέρα και ένα ιντερνετικό κανάλι μόδας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News