Άλκης Καμπανός: Συγκλονιστικές στιγμές, «δάκρυσε» το Αλεξάνδρειο

Άλκης Καμπανός: Η αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό διακόπηκε στο 19ο λεπτό, στη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε προ ημερών στη Θεσσαλονίκη.

Η αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό διακόπηκε στο 19ο λεπτό, στη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε προ ημερών στη Θεσσαλονίκη.

Είναι στιγμές που όλα πηγαίνουν σε δεύτερη, πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για μία ανθρώπινη ζωή που χάθηκε με αυτόν τον τρόπο. Ο 19χρονος Άλκης Καμπανός δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης και στο «Αλεξάνδρειο» το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Άρη.

Το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική διακόπηκε στο 19ο λεπτό του αγώνα, στη μνήμη του Άλκη, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αφήνουν από ένα λουλούδι και όλο το γήπεδο να δακρύζει. 

Μάλιστα, κατά την προθέρμανση των δύο ομάδων οι παίκτες φορούσαν μπλουζάκια με τη λεζάντα «σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο», τα οποία ήταν και μερικά από τα τελευταία λόγια του Άλκη. Οι Παπανικολάου και Βεζένκοφ τίμησαν το «κιτρινόμαυρο» παρελθόν τους, φορώντας διαφορετικής απόχρωσης μπλουζάκια, σε σχέση με τους συμπαίκτες τους!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News