Aπεργία ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ: Ποιες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου ακυρώνονται
Λόγω της συμμετοχής των σωματείων ΣΕΕΘ και ΣΕΗ στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Τετάρτη 6 Απριλίου.
Συγκεκριμένα ακυρώνονται οι εξής παραστάσεις: «Πονηρό πνεύμα» του Νόελ Κάουαρντ στην Κεντρική Σκηνή, «Ματωμένος γάμος» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», «Αυτόχειρ!» του Νικολάι Έρντμαν στο Θέατρο Rex -Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» και «Τρωίλος και Χρυσηίδα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Θέατρο Rex- Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη».
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου, οι θεατές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Ticket Services στο 2107234567 για αντικατάσταση του εισιτηρίου τους.
Εναλλακτικά, η επιστροφή του αντιτίμου σε όσους είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια γίνεται στα σημεία προπώλησης από όπου αγοράστηκαν. Για τα εισιτήρια μέσω διαδικτύου οι θεατές θα πρέπει να στείλουν email στην διεύθυνση [email protected] αναφέροντας τον κωδικό συναλλαγής τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η πρώτη παραδοχή του Μεντιλίμπαρ ήρθε με το «καλημέρα»
- Παναθηναϊκός AKTOR: Προανήγγειλε δυνατές μεταγραφές ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
- ΗΠΑ - Βέλγιο 1-4: Τα πλήρωσε όλα ακριβά ο Μπάλογκαν
- Καιρός: Μεσημεριανές μπόρες στα ορεινά και ενισχυμένοι άνεμοι στο Αιγαίο – Πού θα έχει 35άρια
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το φιλικό του ΠΑΟΚ και τα ματς του Μουντιάλ
